Sådan brænder du en navigationsdisk

Navigationsdiske er oprettet af bilproducenter og er digitale videodiske til bilen til brug sammen med køretøjets navigationssystem. Disse diske leveres med et nyt køretøj, der hjælper føreren med at finde hot spots til at spise, shoppe og underholdningssteder. De fleste navigationsdiske indeholder flere gigabyte data, så det er nødvendigt at skaffe en tom dobbeltlags-DVD, inden du brænder backupnavigationsdisken til din bil. Det kan være nyttigt at opbevare en backup-navigationsdisk, hvis du tilfældigvis ridser, knækker eller endda mister din originale navigationshjælp.

Trin 1

Indsæt den originale bilnavigations-dvd i et dvd-læs-kun hukommelse (ROM) -drev på din computer, og indsæt en tom dobbeltlags-dvd-r i det dobbeltlags skrivekompatible dvd-rw-drev på din computer.

Trin 2

Start dit foretrukne DVD-kopieringsprogram. For at oprette en nøjagtig kopi af den originale navigationsdisk skal du sørge for at indstille muligheden for at skrive en dobbeltlags DVD-disk.

Trin 3

Udfør duplikationsprocessen ved hjælp af din foretrukne software.

Skub den nyligt kopierede navigationsdisk ud, og indsæt den i din bils navigationssystem for at sikre, at den fungerer korrekt.