Fem sjove øjen Candy Effects bygget ind i Mac OS X

Apple bruger en masse tid på at finjustere vores yndlingsprodukter, hvilket resulterer i stjernelære hardware og software, der er særligt synlige i Mac OS X. Det er ikke svært at imponere dine venner og kolleger med udseendet, flydende og mange fantastiske funktioner, vi alle nyder. Men hvis du er i humør for at prale og være prangende, her er en liste over fem sjove tip til at vise noget af øjet slik, der er bygget lige ind i OS X.


Disse tip er blevet testet på alle moderne versioner af Mac OS X, selvom de fleste ikke fungerer på ældre versioner, der mangler Core Image-understøttelse.

Effekten er opført først, efterfulgt af tastetrykket, der er nødvendigt for at påberåbe sig den beskrevne virkning. Hav det sjovt med nedenstående liste og lad os vide i kommentarerne, hvis du har andre sjove lille øjenlys tricks til OS X!

Effekttastetryk
Mission Control / Udstød i langsom bevægelseSkift-klik F10 eller F11
Zoom ind og ud omkring markørControl-Scrollwheel (dobbeltfinger trackpad på bærbare computere)
Inverter skærmenCtrl-Alternativ-Kommando-8
Genie minimere i slowmotionSkift-klik minimere
Dashboard i slowmotionSkift-klik F12

Som du sikkert har bemærket, skifter klikker langsomt mange af Core Image og OpenGL-funktionerne i Mac OS X. Du kan også prøve det på andre tegnede vinduer eller UI-elementer.

Hvis du kender til mere OS X eye candy og effekter, kan du dele det!