Send en lydmeddelelse til en iPhone eller Mac fra meddelelser i OS X

Messages-appen i de nyeste versioner af OS X og iOS understøtter lydmeddelelser, hvilket betyder, at du hurtigt kan optage og sende en lydbesked eller verbal note til nogen lige fra meddelelsesappen på Mac. Måske endnu bedre, behøver modtageren af ​​lydbeskeden ikke være den nyeste og største udgivelse af OS X eller iOS for at kunne afspille og lytte til lydbeskeden.


Afsendelse af en lydbesked eller note fra OS X Messages-appen er utrolig simpel, du skal være på OS X 10.10 eller nyere for at have denne funktion. Som nævnt behøver modtageren af ​​meddelelsen ikke at bruge Yosemite, og de kan bruge næsten enhver version af meddelelser på iOS, OS X, iChat eller endog Android. Lydnotatet kommer som en lille lydfil som enhver anden multimediebesked.

  1. Fra appen Beskeder skal du starte en ny chat eller vælge en eksisterende besked
  2. Klik på knappen lille mikrofon i hjørnet af meddelelsesvinduet for at starte optagelse af en lydnote. Lydoptagelsen begynder straks efter at du har klikket på det lille ikon
  3. Klik på den røde stopknap for at stoppe optagelsen af ​​lydnoten, når du er færdig med din besked
  4. Vælg "Send" for at sende lydmeddelelsen til modtageren, eller slet meddelelsen med "Cancel"

Lydbeskeden sender som enhver anden multimedieindhold, men i så fald kommer den til modtageren som en afspilningsbar lydfil, der er indlejret i chatvinduet. Hvis du vil afspille lydbeskeden, klikker du bare på den (eller klik på den fra en Mac, du kan også spille den selv på denne måde).

Lydbeskeder er en flot funktion, der kan være meget sjov, og du kan også sende taltekster fra en iPhone, iPad eller iPod touch med det samme samme trick som beskrevet ovenfor. På iOS-siden af ​​ting vil disse meddelelser automatisk slette sig efter at have lyttet til at spare opbevaring, mens i OS X de bevarer i chatvinduet, indtil det er lukket eller afbrudt.

Meddelelser har mange funktioner til rådighed for både Mac OS X og iOS, som ikke er velkendte, lige fra noget så simpelt som animeret GIF-understøttelse, for at skære delingsanmodninger direkte fra en chat-besked, til de lydmeddelelser, der beskrives her, sms-tekstning og så meget mere.