Sådan Jailbreak iPhone 4S & iPad 2 på IOS 5.0.1 med Absinthe

Den nyligt frigivne og forventede Absinthe A5-jailbreak er den første offentlige jailbreak for iPhone 4S-brugere og den første jailbreak til iPad 2 med iOS 5. Hvis du har ventet på en uhørt jailbreak for en enhed med iOS 5, er det det, og det er meget nemt at bruge. Absinthe er kompatibelt med iPhone 4S eller iPad 2, der kører følgende iOS-builds:

  • iPhone 4S iOS 5.0 - build 9A334, iOS 5.0.1 bygger 9A405 eller 9A406
  • iPad 2: iOS 5.0.1 - build 9A405

Sikkerhedskopier din iOS-enhed, før du fortsætter. Du kan gøre det manuelt med iTunes.

Jailbreak iPhone 4S eller iPad 2 på iOS 5 ved hjælp af Absinthe

  • Download Absinthe A5-værktøjet - (Mac OS X) (Windows)
  • Slut iPhone 4S eller iPad 2 til computeren
  • Start Absinthe og klik på "Jailbreak" og lad enheden sidde og køre jailbreaket, det kan tage lidt tid
  • Når jailbreaket er færdigt, vil du se et Absinthe-ikon på startskærmen, tryk på det for at indlæse Greenpois0n-webstedet og downloade Cydia

Enheden er nu jailbroken. Dette er en fuldstændig ubundet jailbreak, hvilket betyder at du kan genstarte på vilje uden at skulle starte boot fra en applikation eller computer.

Fejlfinding: Hvis du får vist en fejl under oprettelsen af ​​en databaseforbindelse under processen, skal du bare vente og prøve igen, eller start en VPN-tunnel gennem indstillingerne> Netværk> VPN> ON (via @ pod2g). Absinthe Greenpois0n serverne er oversvømmet af den oprindelige efterspørgsel, men tingene skal endda ud i løbet af kort tid.