Hold en MacBook i gang mens du er lukket uden at sove med NoSleep

Med den traditionelle clamshell-tilstand til MacBook Air, MacBook Pro eller MacBook skal der tilsluttes et eksternt display, en mus og et tastatur for at opretholde den kørende lukkede klamshell tilstand. Takket være en tredjeparts kerneforlængelse kaldet NoSleep kan vi nu fjerne disse hardwarebegrænsninger og køre en Mac laptop med låget lukket og ingen hardware vedhæftet.

Det er nemt at installere NoSleep, og placerer et systempræferencepanel til konfiguration sammen med et menulinjeelement, der lader dig skifte NoSleep-funktionen ligner koffein-appen, men kun påvirker lagsøvnadfærd.

  • Download NoSleep fra Google Code

Kontroller, at du ikke falder i søvn, når låget er lukket, og du kan frit lukke en bærbar Mac, uden at maskinen sover, selv uden et tastatur eller et display vedhæftet. Det er godt, hvis du har en gammel MacBook, der ligger omkring dig, du vil bruge som en filserver eller et trådløst mediecenter, eller du vil bare lukke en Mac, mens den sidder stille på et skrivebord, der downloader store filer eller andet - bare husk at beholde Macen er godt ventileret, når den kører med låget lukket.

Hvis du er færdig med NoSleep eller bare ikke finder det nyttigt, afinstalleres NoSleep bedst ved hjælp af det bundne script til afinstallation af uninstaller.

Denne udvidelse blev fundet på Twitter, selv om jeg ikke kan huske hvem fra eller oprindelsen tweet. Tak til den, den var!