Sådan ændres afstandsenheder fra Miles til KM på Apple Watch Workout

For Apple Watch-brugere, der sporer deres træningsprogrammer med enheden, kan du justere, skifte eller indstille distanceenhedsmålinger pr. Træning, skifte fra miles til kilometer og omvendt.

Dette kan være meget nyttigt, hvis du typisk måler afstande i miles (eller kilometer), men måske træner du til en begivenhed og ønsker at skifte til den anden måling til det formål. For eksempel, måske planlægger du at køre en 5K race, og vil have det som afstandsmål for en øvelse. Derudover kan du også bruge forskellige målinger til forskellige aktiviteter. For eksempel kan du angive miles for at gå og kilometer for at køre. Ændring af målingen til træning er virkelig nemt på Apple Watch, her er hvad du vil gøre.

Skifter miles til kilde til træning på Apple Watch i Fitness App

Du kan skifte afstandsmåling fra miles (MI) til kilometer (KM) og tilbage igen til enhver tid og til enhver træning:

  1. Åbn Fitness Fitness-appen på Apple Watch, og vælg træningstypen type løb, gå, cykle osv. Som normalt
  2. Før du trykker på "Start", skal du skubbe over og gå til skærmen Afstandsmål, trykhårdt på denne skærm for at få vist "MI" (miles) eller "KM" (kilometer), vælg den afstandsmåling, der skal bruges til denne aktivitet
  3. Start øvelsen som sædvanlig, målt i den valgte afstandsenhedstype

Apple Watch vil nu bruge den indstillede enhedsmåling til denne særlige træningstid, men du kan skifte den igen når som helst ved at trykke hårdt på fjernmålskærmen og skifte tilbage til KM eller MI.

Som allerede nævnt kan du endda indstille bestemte distancemålinger til bestemte træningstider, så du kan bruge kilometer eller miles til en aktivitet og en anden enhedsmåling af afstand til en anden aktivitet.

Fordi dette er specifikt for Apple Watch-programmet, har det ingen indflydelse på funktionen Watch-skridttælleren, og når den registreres og regnes med den tilknyttede iPhone i Health-appen, ændres det ikke til iPhone-fitnessmålinger, der findes der heller (forudsat at den er aktiveret), vil den automatisk konvertere enheden til KM eller MI afhængigt af indstillingerne for iPhone Health App.