Sådan kopieres en webside til Dreamweaver (3 trin)

At designe et websted kan være en vanskelig opgave, når du er usikker på, hvordan det vil se ud. At gennemlæse forskellige websteder, som du kan lide, kan være en god ide, når du tænker på udseendet på dit eget websted. Der er dog en måde at oprette et websted, der ligner et, du beundrer. Du kan bruge HTML-kildekoden på den webside, du kan lide, som en skabelon til dit eget websted. Ved hjælp af Adobe Dreamweaver kan du tilpasse skabelonen til det ønskede websted.

Trin 1

Åbn den valgte browser, og gå til det websted, du gerne vil efterligne. Find kildekoden til hjemmesiden, og kopier den. Afhængigt af hvilken browser du bruger, finder du kildekoden forskellige steder.

Mozilla Firefox: Klik på fanen øverst i browseren, der siger "Vis". Klik på den næstsidste valgmulighed, "Sidekilde" på listen over rullelisteindstillinger. Et andet vindue åbnes, der indeholder HTML-kildekoden. Gå til fanen "Rediger", vælg "Vælg alt", og vælg derefter "Kopier" fra den samme rulleliste.

Internet Explorer: Find fanen "Vis" øverst i browseren, og vælg derefter "Kilde" nær bunden af ​​listen. Der vises et separat vindue, der viser HTML-kildekoden. Gå til "Rediger", vælg "Vælg alt", og vælg derefter "Kopiér" fra den samme rulleliste.

Trin 2

Åbn Adobe Dreamweaver til en tom HTML-side. Sørg for, at siden vises under "Kode" -skærmen og ikke under "Design" -skærmen. Du kan se de tre visningsmuligheder over den tomme side: "Kode", "Opdel" og "Design". Klik på "Kode", så får du vist et HTML-skelet.

Fremhæv hele siden, og slet HTML-skeletet. Gå til "Rediger", og vælg "Indsæt" for at indsætte HTML-kildekoden i Adobe Dreamweaver. Vælg derefter "Design" -skærmen, og du vil se webstedets design. Du er nu fri til at tilpasse kildekoden eller bruge den som en skabelon til fremtidige webstedsprojekter.