Sådan justeres Mail Drop Minimum File Size Threshold for Mac Mail

Brug af Mail Drop giver dig mulighed for at sende større filer via e-mail end normalt tilladt ved at uploade den sendte fil til iCloud fra Mail-appen i OS X og derefter sende linket for at downloade filen på modtageren. Standard MailDrop-tærsklen for vedhæftede filer er 20 MB før du starter og tilbyder tjenesten, men nogle email-udbydere tillader ikke, at filer over endda 10 MB sendes via deres mail-servere. Heldigvis kan du med en lille kommandolinje magi ændre grænsen for filstørrelse, før MailDrop bliver bedt om at sende en fil.


Hvis du vil justere minimumsgrænsen for vedhæftningsfilstørrelsen for at sende filer over MailDrop i Mac Mail-appen, kan du gøre det med en standardkommandostreng i OS X-terminalen. Hvis du foretager en ændring og beslutter, at du hellere vil vende tilbage til standardfilstørrelsen, kan du også gøre det.

Ændring af tærskelværdien for MailDrop Attachment for Mail App i OS X

  1. Afslut fra Mail app, hvis den er åben
  2. Åbn Terminal og indtast følgende standardkommandokommando, og skift tallene på enden for at repræsentere størrelsen i KB for at blive den nye minimale vedhæftningstærskel (indstillingen nedenfor bliver 10 MB):
  3. defaults write com.apple.mail minSizeKB 10000

  4. Træk tilbage og genstart Mail app
  5. Send en fil over 10 MB og Mail app vil bede dig om at bruge MailDrop (iCloud skal være aktiveret på Mac)

MailDrop kræver brug af Mail-appen i OS X med iCloud og OS X 10.10.x eller nyere, resten er ret simpelt og bare et spørgsmål om at vedhæfte større filer til en email og vælge at bruge MailDrop som beskrevet her. En af de hurtigste måder til hurtigt at starte en Mail Drop er ved at trække en fil på ikonet Mail app i Dock, som er over tærsklen.

Hvis du vil vende tilbage til standard MailDrop-indstillingen i OS X Mail, skal du blot bruge følgende kommandostreng i terminalen:

defaults write com.apple.mail minSizeKB 20000

Genstart Mail app, så ændringen træder i kraft.

Fra den afsendende side af ting er MailDrop kun tilgængelig til brug i Mail app, hvis du bruger noget som web-baseret Gmail eller en anden mail-klient som din standard e-mail-klient, har du ikke mulighed for at bruge tjenesten, når du sender filer ud . For modtageren er det ligegyldigt, hvilken e-mail-tjeneste du bruger, du får det samme downloadlink for at få vedhæftet fil.

Denne praktiske standardstreng blev sendt videre af en læser, leder op til AppleTips.nl for at finde den rette syntaks.