Hvilken iPhone 5 skal du købe?

Har du tænkt dig, hvilken iPhone 5 du vil købe? Vi hjælper dig med at besvare dette spørgsmål med en vis fornuft, der indeholder to brugssager, der dækker det store flertal af iPhone-ejere.

Gennemsnitlig iPhone Bruger - iPhone 5 16GB

Den gennemsnitlige iPhone-bruger og alle på standardopgraderingscyklusen skal gå med basismodellen iPhone 5. Hvorfor? Det er den mest rimelige priser på $ 199 med en toårig kontrakt, den holder det videresalgsværdi bedst, når du går til opgradering igen ved næste udgivelsescyklus, og med iCloud er 16GB en mere end tilstrækkelig mængde lagerplads til det store de fleste brugere har brug for. For næsten enhver gennemsnitlig iPhone 5-bruger er base-modellen 16GB iPhone den rigtige vej.

iPhone Fotograf - iPhone 5 32GB

Planlægger du at bruge din iPhone som dit primære kamera? Du skal få 32GB-modellen. Selv med iCloud og Photo Stream for at lette pladsbelastningen har iPhone 5 et 8MP kamera, og det betyder, at filstørrelser ofte er 4MB pr. Billede, hvilket hurtigt vil tage plads. Tilføj i en håndfuld store apps, en musiksamling og den lejlighedsvise 1080p-film, der er optaget fra iPhone 5, og du vil maksimere basismodellerne med 16 GB kapacitet hurtig, når du begynder at snappe mange fotos. 32GB-modellen er den mest fornuftige løsning, du behøver ikke hele tiden at slette fotos for at frigøre plads, og det koster ikke for meget mere på $ 299 med en kontrakt. Ja, hvis du er i den hurtige opgraderingscyklus, vil du miste det meste af prisforskellen på $ 100, men hvis din iPhone 5 skal erstatte dit point-and-shoot-kamera, er det værd at forskellen er, og det er sikkert, at du slår sammen lommerne med et separat digitalkamera.

Hvilken farve?

Hvilken farve er helt personlig præference. Den sorte model er ekstremt slank, med skifer ryggen, og en sort skærmgrænse har tendens til at gøre farver pop. I mellemtiden har den hvide model en smuk aluminiumsbacking, der passer til iPads og MacBooks, og ser ekstremt ren ud. Du er her alene her!

Hvilken Cellular Carrier er bedst til iPhone 5?

Dette er det sværeste spørgsmål at besvare, fordi det stort set afhænger af, hvor du bor, hvor du går, og dit månedlige budget. IPhone 5 understøtter ægte LTE-netværk, hvilket er meget hurtigere end 3G, men ikke alle områder har LTE-dækning endnu. Din bedste chance er at bruge transportørens dækningskort, find de områder, du oftest besøger, og kontroller dækningen baseret på disse krav, og brug derefter Apples fremragende iPhone-plan sammenligningsværktøj til at bestemme den bedste plan for dit budget.

  • AT & T dækning kort
  • Verizon dækning kort
  • Sprint Dækning kort
  • Apples plan sammenligningsværktøj

For tiden har Verizon de mest LTE-dækkede områder, men AT & T og Sprint er hurtigt ved at fange op og udvide deres netværk. Hvis du bor i en stor amerikansk by og bruger det meste af din tid i byen, kan Verizon meget godt være den bedste indsats for ensartede LTE-hastigheder, men Verizon-planer koster ofte lidt mere end AT & T. I mellemtiden tilbyder Sprint ægte ubegrænsede data - selv på LTE - og de billigste planer. En vigtig ting at huske, når du kontrollerer dækning er også sondringen mellem, hvad AT & T opkald 4G og LTE, LTE er det superfaste netværk, som iPhone 5 er designet til at udnytte, mens 4G er bare en lidt hurtigere 3G. I sidste ende er LTE det, du leder efter for at udnytte de skøre mobilbredbåndshastigheder, der for evigt vil ændre mobilbrug.

For mig bor jeg i et område uden LTE-dækning på ethvert luftfartsselskab, og jeg har stadig en gammel, grandfathered ubegrænset dataplan på AT & T. Af den grund, plus det eventuelle SIM-kort låse op, vil jeg holde fast ved AT & T til iPhone 5. Når det er sagt, hvis jeg boede i en storby med LTE-dækning, ville jeg nok gå med Verizon, fordi deres LTE er meget hurtig, Du får normalt Personal HotSpot-funktionen sammen med deres dataplaner, og fordi du kan bruge FaceTime over VZ-cellernetværket. I mellemtiden, hvis jeg ville have den billigste månedlige regning for at bruge store mængder data, ville Sprint være den oplagte vinder. Som du kan se, vil beslutningen variere afhængigt af dine behov, og det er derfor, at bruge et par minutter på at se hver enkelt mulighed er umagen værd.