The Two Enigmatically Missing iPad Air 2 Mountain Wallpapers

Apple lancerede for nylig den opdaterede iPad Air 2 og iPad Mini 3, og sprøjtede på produktsiderne, der viste de flotte nye nethinden, er to låsebaggrunde af nogle smukke bjerglandskaber. Mange brugere, selv om vi ville se disse tapeter til rådighed med iOS 8.1, men uanset årsagen var de ikke med iOS-udgivelsen. Mens de stadig kan dukke op i en fremtidig version af det mobile OS, kan du i mellemtiden få de to smukke bjerge baggrunde til din iPhone.


Hvorfor er baggrunde til iPhone og ikke iPad? Nå blev de formodentlig hentet fra iPad produktsiden billeder, og de resulterende billeder er bare ikke tilgængelige i ultrahøj opløsning, der ville være acceptabelt for iPad eller Macintosh-skærme med højere opløsning. Imidlertid er billedopløsningen på 1169 × 1558 mere end tilstrækkelig som et tapet til iPhone, lavere opløsning iPads og Macs, og de ser godt ud på selv den største skærm iPhone 6 Plus også.

Klik på en af ​​miniaturebillederne nedenfor for at åbne den fulde version på iDownloadblog, skål til dem for at afdække de fantastiske tapeter:

Teal Mountains

Lavendel bjerge

Du vil gerne gemme billedet til din iPhone og angive, at det var tapet gennem Indstillinger eller Billeder-appen, størrelserne er passende skaleret, så du ikke behøver at flytte dem rundt.

(Og ja, Apple bruger stadig disse baggrunde til at annoncere iPad Air 2 og iPad Mini 3, som vist i optagelsen nedenfor fra iPad produktsiden)

Ikke i farverige bjerg solnedgange eller dag pauser som dit baggrundsbillede? Vi har mange flere tapeter at dele også, tjek dem ud og du er sikker på at finde noget, du kan lide.