Sådan får du mere tekst til tale stemmer

Tekst-til-tale-programmer konverterer alt skrevet til tale. Programmerne hjælper synshandicappede, mens de arbejder på en computer. Synshandicappede lytter til, hvad de skriver, og kontrollerer indtastede oplysninger for fejl på computeren. Andre mennesker kan lide at lytte til deres arbejde i stedet for at læse det. Windows XP, Vista og Windows 7 har indbyggede tekst-til-tale-programmer, men stemmerne lyder lidt robot. Download flere tekst til tale stemmer fra Internettet med klarere, mindre robot stemmer gratis.

Få flere tekst-til-tale stemmer fra Windows

Trin 1

Klik på ikonet "Start". Vælg "Kontrolpanel", "Skift til klassisk visning" og klik derefter på "Tale".

Trin 2

Klik på "Tekst til tale". Klik på pil ned i området "Stemmevalg". En liste med stemmer vises. Vælg en af ​​stemmerne på listen, og klik på den. Den stemme, du vælger, bliver standardstemmen, og computeren bruger den stemme til at recitere ordene i feltet.

Skub kontrolknappen til venstre eller højre. Det ændrer stemmehastigheden. Ændring af stemmehastighed ændrer stemmehøjderne og får det til at lyde som nye stemmer. Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på "Anvend" og derefter på "OK".

Få flere tekst-til-tale stemmer fra Internettet

Trin 1

Gå til screamingbee.com/support/ScriptVOX/ScriptVOXMoreTextToSpeechVoices.aspx. Tryk på "Enter" -knappen, og vent på, at websiden indlæses.

Trin 2

Rul ned, indtil du ser området mærket "Microsoft TTS Voices for Windows." Klik på feltet markeret, "Klik på dette link." Computerens downloadvindue vises. Klik på "Gem fil." Når filen er downloadet, skal du åbne filen og installere de nye stemmer i Windows tekst-til-tale-programmet.

Klik på ikonet "Start". Klik derefter på "Kontrolpanel", "Skift til klassisk visning" og "Tale". Klik på feltet "Tekst til tale". Klik på pil ned i området "Stemmevalg". En liste over de nye installerede stemmer vises. Vælg den ønskede stemme som standard, og stemmen reciterer det trykte materiale i feltet højt. Hvis du kan lide stemmen, skal du klikke på "Anvend". Hvis du ikke kan lide stemmen, skal du vælge en anden og afspille stemmen. Klik på "Anvend" efter den valgte stemme, og klik på "OK".