Sådan tilsluttes en Bluetooth til TracFone

Bluetooth-teknologi gør det muligt for mobiltelefoner, computere, headset og andre enheder at kommunikere med hinanden uden at være fysisk forbundet med kabler. TracFone tilbyder et antal telefoner, der er kompatible med denne teknologi, og kan parres med en hvilken som helst anden Bluetooth-enhed, når enheden er sat i "Findbar" -tilstand. Du skal kun gøre dette en gang, og de parrede Bluetooth-enheder vil altid huske hinanden.

Trin 1

Indstil Bluetooth-enheden til "Findbar" -tilstand. Dette vil variere afhængigt af Bluetooth-enheden og skal gøres når som helst du ønsker at føje en Bluetooth-enhed til dit personlige netværk (PAN).

Trin 2

Naviger til telefonens hovedmenu, og vælg "Værktøjer", derefter "Bluetooth", derefter "Registreret liste", og du får vist en meddelelse "Tilføj ny enhed". Vælg "OK".

Trin 3

Vælg "Ja" ved "Slå Bluetooth til" -prompten. Du bliver derefter bedt om at placere din Bluetooth-enhed i "Discovery" -tilstand. Da du allerede har gjort det, kan du vælge "OK".

Vælg din Bluetooth-enhed på listen, og vælg derefter "OK". Indtast adgangskoden til Bluetooth-enheden, og vælg "OK". Hvis der ikke er angivet en adgangsnøgle på Bluetooth-enheden, skal du indtaste "0000".