Hvordan får jeg Espeon i "Pokemon: Liquid Crystal"

Eevee har altid været den mest usædvanlige væsen i Pokemon-verdenen. Det er en Pokemon, der kan udvikle sig til syv andre skabninger afhængigt af omstændighederne. Mens Eevees første tre iterationer udvikler sig baseret på en elementær sten, udvikler den psykiske væsen Espeon sig i en lidt mere kompliceret sag. For at få Espeon i "FireRed / LeafGreen" PC-moden kendt som "Liquid Crystal" bruger du den samme metode, som du ville bruge, hvis du spillede "Pokemon Gold", "Silver" eller "Crystal."

Rejs til Ecruteak Citys Pokemon Center, hvor du møder Bill. Når du har talt med ham, rejser han tilbage til sit hjem i Goldenrod City. Inden du forlader centret, skal du gå til pc'en og deponere en af ​​dine Pokemon. Næste gang du snakker med Bill, skal du have fem eller færre Pokemon i din fest.

Gå ind i Bills hjem i Goldenrod City og tal med ham igen. Hvis du har fem eller færre Pokémon i din fest, giver han dig en Eevee.

Hæv Eevees lykke ved at sørge for at have den i din fest, bruge den i kamp og give den vitaminer fra Goldenrod City stormagasin. Eevee udvikler sig til Espeon, hvis det har maksimal lykke og udvikler sig i løbet af dagen fra kl. 4 til kl. En Pokemon vinder lykke for hvert 256 trin, du tager, så brug af cyklen er en sikker måde at fremskynde processen på.

Besøg huset over cykelbutikken i Goldenrod City for at finde ud af, hvor tæt din Eevee er på maksimal lykke. Tal med damen indeni med Eevee som din partileder, og hun vil fortælle dig, hvor glad din Pokemon er. Hvis hun siger, at din Eevee "skal elske dig meget," er det med maksimal lykke.

Få din Eevee-kamp mod nærliggende Pokemon eller trænere. Næste gang det niveauerer op, vil det udvikle sig til den psykiske Pokemon Espeon.

Tips

Espeon har en af ​​de højeste Special Attack-statistikker i spillet, hvilket gør den utrolig formidabel som en stødende type. Espeon har evnen til at lære mange forskellige TM'er.
Brug Espeon mod Pokemon for kamp- og gift-type for maksimal effektivitet.

Advarsler

Hvis du vil have Espeon, skal du være sikker på at du ikke giver den en sten eller udvikler den om natten. Hvis du gør det, vil det udvikle sig til en anden skabning.