Sådan slettes en Facebook-konto

Facebook kan være verdens største sociale netværk, men det er heller ikke nogen fremmed for kontrovers. Uanset om du bare er træt af Facebook, eller endda bare træt af at høre om de uendelige forskellige kontroverser, og hvordan de kan påvirke dig, er en simpel løsning at slette din Facebook-konto.

Sletning af en Facebook-konto er permanent og irreversibel. Når du sletter en Facebook-konto, så er der ikke mere Facebook til dig, og alle relaterede billeder, indlæg, meddelelser og andre data vil ikke længere være tilgængelige for dig - medmindre du tilmelder dig igen selvfølgelig.


Selvom processen med permanent sletning af en Facebook-konto kan startes ret let, er muligheden for at gøre det ikke fundet i nogen indstillinger eller valgmuligheder på webstedet eller i Facebook-appen, men i stedet findes den i en "Hjælp" sektion på deres hjemmeside .

Så har du fået nok af Facebook? Så er det her, hvordan du klipper din konto for godt.

Sådan slettes din Facebook-konto, permanent

Før du sletter din Facebook-konto, kan du eventuelt downloade en kopi af dine personlige data, der blev gemt på webstedet. Du kan finde Facebooks instruktioner til at downloade dine Facebook-data her, hvis du er interesseret. Hvis du ikke downloader dine personlige data, vil den ikke være tilgængelig for dig, når du har slettet kontoen.

  1. Åbn enhver webbrowser og gå til Facebook "Slet konto" -siden, der findes her
  2. Klik på knappen "Slet konto"
  3. Godkend med din Facebook-konto login og adgangskode, og bekræft med CAPTCHA og klik derefter på "OK"
  4. Bekræft at du vil slette Facebook-kontoen

Når du siger farvel til din Facebook-konto, tager det op til et par uger at helt slette kontoen af ​​en eller anden grund. Forsøg ikke at logge ind igen i løbet af den tid, ellers genaktiveres kontoen tilsyneladende.

Og det er det, når du har slettet, har du ikke længere en Facebook-konto. Du skal nu bruge homing duer, røgsignaler og morse kode til at holde en samtale med dine venner og familie, eller bare afhente telefonen og ringe eller sende en SMS-besked ... uanset hvad der virker for dig.

Derefter vil du sikkert afinstallere Facebook-appen fra din iPhone eller iPad, så den ikke sidder ved at optage lagerplads eller friste dig med dets tilstedeværelse.

Og hvis du bare beslutter at grøfte sociale medier generelt, kan du slette din Snapchat-konto og slette din Instagram-konto også, mens du er på det!