Ja, du kan gendanne fotos fra en iPhone Backup

IPhone er hurtigt blevet et digitalkamera til mange af os, og lagrer tusindvis af minder og øjeblikke i billeder. Men hvis du mister en iPhone, bliver den ødelagt eller svinder for vand, kan du blive efterladt af en situation, hvor alt du har, er en iPhone-backupfil og ingen direkte adgang til billederne. Den gode nyhed er, så længe du har regelmæssige sikkerhedskopier af din iPhone, kan du sikkert genoprette fotos. De mulige dårlige nyheder er, at du skal have en ny backup, hvis du vil have alle dine billeder tilbage, det er endnu en grund til, at det er absolut nødvendigt at lave regelmæssige iPhone-sikkerhedskopier, helst både til iCloud og til en computer ved hjælp af iTunes .

Forudsat at du har en iPhone backup handy, kan du gendanne fotos fra denne backup . Vi dækker to måder at gøre dette på. Man er en manuel metode til at bruge backup fra iTunes eller iCloud til at gendanne til en iPhone, og den anden tilgang bruger en tredjepartsapp, der kan hente billeder direkte fra en iPhone-backupfil tilbage på Din computer er lavet gennem iTunes. Så længe du har backups handy, vil hver tilgang fungere, men du skal bruge den fremgangsmåde der passer bedst til din situation. Hvis du f.eks. Har en anden iPhone handy eller bare har en ny iPhone til at erstatte en manglende, skal du bruge den traditionelle gendannelsesmetode, mens hvis du kun har en backupfil uden telefon, skal du bruge tredjepartsappløsningen .

De genoprettede billeder vil være de nøjagtige billeder i fuld opløsning som taget fra iPhone.

Sådan gendannes billeder fra en sikkerhedskopi ved at gendanne en iPhone

Den nemmeste måde at genoprette billeder fra en iPhone-backup på er faktisk at gendanne en anden iPhone (eller din egen iPhone) fra den seneste sikkerhedskopi. Selvfølgelig afhænger dette af, at du faktisk sikkerhedskopierer dine fotos, men medmindre du gik ud af din måde for ikke at gøre det, gjorde du det sikkert.

Hvis du ikke har din egen iPhone praktisk at gendanne til, kan du endda gøre det med en ven eller familiemedlemmer iPhone - bare sørg for at bakke den første enhed op, så du kan gendanne deres ting, ellers bliver de ikke glade - og brug derefter de traditionelle metoder til at overføre billederne til en computer, hvor du kan få adgang til dem. Nem, fungerer både til Mac og Windows PC, men ja det kræver adgang til en anden iPhone.

Krav:

  • En anden iPhone - din, en venner, betyder ikke noget, hvis det er, du skal bare bruge en anden iPhone
  • En backup lavet gennem iTunes eller iCloud - krypteret eller ej, betyder ikke noget

Dette er super simpelt, bare gendan iPhone fra backupen, om det er fra iCloud eller iTunes på computeren. Igen, hvis du gør det med en andens iPhone - TILBAGE DET OP FØRSTE! Ellers vil de miste alt, hvad der er på deres enhed.

Når enhedens restaurering er færdig, kan du nu kopiere billederne fra iPhone til en computer, så du har dine billeder igen. Hvis du brugte en andens enhed til dette formål, skal du ikke glemme at gendanne det til deres egen backup, når du er færdig.

Gendannelse af iPhone-fotos fra en backupfil med Picturescue

Hvis du ikke har en anden iPhone praktisk, og du kun arbejder med en iPhone Backup-fil, der er oprettet fra iTunes, skal du hente billederne fra den faktiske sikkerhedskopieringsfil, der er gemt på computeren. Dette kan gøres gennem en kompliceret databaseudvindingsproces svarende til at hente SMS-beskeder, men en bedre løsning er at bruge en super nem tredjepartsapp.

Den bedste app, vi har fundet til fotogendannelse, kaldes Picturescue, det er ikke gratis, men du kan downloade en prøveversion, som scanner dine iPhone-sikkerhedskopieringsfiler og afgøre, om der er billeder til rådighed for at udtrække, der giver et eksempel på billeder og giver et fototillæg. Hvis du er tilfreds med det, du ser fra backupfilen, skal du dække $ 10 for at købe appen, men i betragtning af billeder er ofte uvurderlige, det er en lille pris at betale.

Krav:

  • En ukrypteret iPhone-backupfil gemt på en computer, som oprettet via iTunes
  • En tredjeparts app og $ 10

Brug af Picturescue er ekstremt simpelt, bare download appen på den computer, der indeholder iOS backup-filerne (dvs. hvilken computer blev brugt til at synkronisere iPhone med iTunes), og start derefter den. Picturescue vil øjeblikkeligt scanne de tilgængelige sikkerhedskopier ved lanceringen og vise en dato og thumbnail previews af alle de fundne billeder, hvilket giver et antal af det samlede antal billeder, der kan trækkes fra backupfilen. I dette screenshotbillede er der over 7000 (! ) billeder fundet i backup-filen alene!

Du kan enten vælge billeder og manuelt udtrække dem, du ønsker baseret på miniaturebillederne, eller endnu bedre, bare vælg "Uddrag alle" mulighed for at kopiere hvert enkelt billede fra backupen og til en mappe på Mac'en, hvor du har direkte fil adgang til alle billeder og billeder.

  • Få Picturescue fra udvikleren (gratis prøveversion til scanning af sikkerhedskopier, $ 10 for at købe)

Picturescue fungerer med enhver version af Mac OS X, der er 10, 6 eller nyere, og fungerer problemfrit med Mavericks. En gang kaldet "Photo Rescue" blev det omdøbt uanset årsagen, og apps recovery-funktionen er faktisk ikke begrænset til iPhone, så hvis du søger at trække billeder fra en iPod touch eller iPad, der også virker.

De eneste væsentlige begrænsninger for Picturescue er, at det ikke kan fungere med krypterede iTunes-sikkerhedskopier (det er en god ting til sikkerhedsformål selv) og måske værre er, at det kun er Mac. Hvis du kender til en god Windows-tilsvarende app for at gendanne dine iPhone-fotos fra en backup-fil på samme måde, så lad os vide i kommentarerne!