Sådan tegner du linjer på Google Maps

Google Maps har længe været et af de mest omfattende online kortapplikationer og er et meget populært værktøj til opgaver såsom at få rutevejledning og finde lokale attraktioner. Mens de fleste brugere forstår de grundlæggende funktioner i Google Maps, blev nogle ekstra funktioner introduceret gennem "Mine kort", et tilpasnings- og personaliseringsværktøj, der blev udgivet i 2007. Blandt de nye funktioner, der blev introduceret med Mine kort, er Line Tool, som giver brugerne mulighed for at tegne linjer direkte på Google Maps og gem dem til at sende til andre mennesker.

Trin 1

Naviger til Google Maps, og log ind på din Google-konto. Du skal bruge en konto for at få adgang til Mine kort. Hvis du ikke har en konto, kan du registrere dig gratis for at få en.

Trin 2

På venstre side af kortet skal du klikke på linket med titlen "Mine kort" for at åbne de tilpassede kortfremstillingsmenuer. Klik derefter på knappen "Opret et nyt kort".

Trin 3

Opret en titel, og tilføj en beskrivelse til dit kort i felterne i menuen til venstre. Vælg, om dit kort skal deles offentligt eller privat, og markér afkrydsningsfeltet korrekt.

Trin 4

Klik på linjeværktøjet, betegnet med et zig-zag-linieikon øverst til venstre på kortet. Klik på et punkt på dit kort for at begynde at tegne dine linjer. Du kan fortsætte med at klikke for at tilføje flere punkter til linjen.

Dobbeltklik på et punkt på dit kort for at afslutte værktøjet til oprettelse af linier.