Sådan udskrives 3X5 Flash-kort

Elementer, du har brug for

  • Printer

  • 3-tommers x 5-tommers indekskort

  • Perforerede indekskortark

  • 2-tommers ved 4-tommers etiketter

Udskrivning af 3-tommers til 5-tommers indekskort kan være vanskelig; størrelsen er så lille, at nogle printere ikke genkender dem. Selvom din printer kan udskrive til 3x5 kort, skal du muligvis justere indekskortets position for at få teksten til at vises på det rigtige sted. Hvis ikke, er der flere andre muligheder, herunder brug af et printerstørrelsesark med perforerede indekskort eller udskrivning af etiketter, som du derefter kan fastgøre på indekskort.

Udskrivning direkte på indekskort

Åbn et tekstbehandlingsdokument, og skriv den ønskede tekst på dit indekskort.

Udskriv et testark på almindeligt papir på 8,5 '' x 11 ''. Bemærk, hvor teksten vises på siden, og hvordan indekskortet skal orienteres.

Anbring dit indekskort i printeren, og prøv at udskrive. Hvis dette ikke virker, skal du fortsætte til trin 4.

Udskriv på et 8,5 tommer x 11 tommer ark perforerede indekskort. (Kontroller pakken for at se, hvilken dokumentskabelon du skal bruge.) Efter udskrivning skal du rive kortene fra hinanden for at oprette indekskort.

Udskrivning til etiketter

Åbn en tekstbehandlingsdokumentskabelon til forsendelsesetiketter på 2 tommer og 4 tommer. (I Microsoft Word skal du gå til "Værktøjer-> Etiketter og forsendelser-> Konvolutter og etiketter", klikke på etiketten under fanen "Etiketter" og ændre etiketstørrelsen til "Avery Standard, 5163 - Forsendelse.") Alternativt, Brug den skabelon, der er linket i "Referencer" til at oprette etiketter.

Udskriv et testark for at se, hvordan etiketterne skal orienteres i din printer (f.eks. Etikettsiden op eller ned), og udskriv derefter etiketterne.

Stick etiketterne på 3-tommers til 5-tommers indekskort for at oprette flash-kort.