Sådan laver du en JPG-collage

Oprettelse af digitale fotocollager er en hurtig måde at dele en række fotos uden at sende flere store vedhæftede filer eller tvinge seerne til at klikke gennem et langt lysbilledshow. Hvis du er model, kunstner eller fotograf, giver en JPG-collage travle agenter og potentielle arbejdsgivere et hurtigt kig på dine talenter og rækkevidde. Du kan lave en fotocollage ved hjælp af et grundlæggende tekstbehandlingsprogram.

Gem dine ønskede billeder som .JPG-billeder, hvis de ikke allerede er gemt som den filtype. Disse billeder er mindre end de fleste andre billedfiler. For at gemme en fil som en .JPG skal du gå til "File", derefter "Save As" og derefter vælge ".JPG" eller ".JPEG" i rullemenuen Format og klikke på "OK" eller "Save".

Åbn et nyt tomt dokument med dit tekstbehandlingsprogram.

Peg på "Indsæt", og vælg derefter "Foto" eller "Billede". Vælg det ønskede første billede fra din computer. Billedet vises i dit tekstbehandlingsdokument.

Klik på billedet for at ændre størrelsen: klik og træk i hjørnerne af billedet for at ændre dets størrelse uden at ændre proportioner, eller klik og træk i siderne af billedet for at gøre det kortere, højere, bredere eller smallere.

Klik og træk i midten af ​​billedet for at ændre dets placering på siden.

Indsæt flere billeder, og skift størrelser, former og placeringer på samme måde, indtil du har en side fuld af billeder i den ønskede komposition.

Gem dokumentet. Hvis du har brug for at gemme selve collagen som et .JPG-dokument, skal du tage et skærmbillede af collagen og gemme skærmbilledet som et .JPG.