Sådan programmeres en Nortel-telefon

Virksomheden Nortel producerer telefoner og kontorudstyr, der bruges i hele USA. Nortel-linjen med kontortelefoner kan bruges til at oprette et internt telefonsystem, der kan bruges til at kommunikere med andre telefoner i samme bygning eller oprette forbindelse til telefoner over hele verden. Nortel-telefoner har også mange programmerbare knapper, som du kan bruge til at gemme ofte anvendte numre, så du hurtigt kan ringe op til et nummer og blive ved med at udføre opgaven. Ved at bruge programmeringsfunktionen og tastaturet på din telefonbase kan du programmere op til 24 forskellige numre.

Tag modtageren på din Nortel-telefon væk fra basen. Du vil høre en klartone.

Tryk på knappen "Funktion" på bunden af ​​din Nortel-telefon. Tryk på stjerneknappen efterfulgt af knappen "1" på tastaturet for at gemme eksterne numre.

Tryk på en af ​​de 24 hukommelsesknapper på højre side af basen for at begynde at programmere den. Når du har trykket på knappen, skal du trykke på talknapperne i midten af ​​basen for at ringe til et eksternt nummer, du vil gemme på Nortel-telefonen. Inkluder "9" -knappen, hvis du har brug for at trykke på den for at ringe op og eksternt nummer, og sørg for at medtage områdenummer og landekode for at ringe til et langdistance-nummer.

Tryk på knappen "OK", gem dette nummer på den hukommelsesknap, du programmerede. Gentag trin 2 til 3 for at programmere andre eksterne numre.

Tryk på knappen "Funktion" på bunden af ​​din Nortel-telefon. Tryk på stjerneknappen efterfulgt af knappen "2" på tastaturet for at gemme interne kontornumre.

Tryk på en af ​​de 24 hukommelsesknapper på højre side af basen for at begynde programmeringen. Når du har trykket på knappen, skal du trykke på talknapperne i midten af ​​basen for at ringe til et internt kontorudvidelsesnummer, du vil gemme. Ring til nummeret, som du ville for at nå det normalt. Når du er færdig, skal du trykke på knappen "OK" for at gemme dit nummer.

Gentag trin 5 til 6 for at gemme andre interne kontornumre.