Ryd versioner Historik og automatisk gemme cache data i Mac OS X

Nye versioner af Mac OS X inkluderer Versions-funktionen og Auto-Save-evnen, som gør det muligt for brugerne at gendanne tilbage til tidligere udgaver af en fil ved at oprette en konstant sekvens af gemte filtilstande, mens de bliver arbejdet.

Overalt er versioner og automatisk gemme nyttige, men de kan også efterlade spor af følsomme dokumenter og filer, som du måske ikke ønsker at beholde. Udover privatlivets konsekvenser kan denne samme teknik også løse en vis fejlagtig adfærd med versioner. Den enkleste løsning på disse problemer er at manuelt slette cachemappen Versioner gemte stater.


Du må ikke slette eller ændre disse cache-filer, medmindre du ved præcis, hvad du laver og hvorfor. Du kan miste data, filer eller have

Adgang til og fjernelse af versioner Historie og caches i OS X

Versions cache-biblioteket gemmes i roden af ​​en Mac OS X-installation her:

/.DocumentRevisions-V100/

Den sikreste måde at fjerne denne mappe på er flere trin, så start Terminal (/ Applications / Utilities /) og skriv følgende:

sudo cd /

For at være sikker på at du er ved at fjerne den rigtige mappe, skal du bekræfte mappenavnet:

sudo ls -l .DocumentRevisions-V100

Slet biblioteket og dets indhold med rm:

sudo rm -rf .DocumentRevisions-V100

Hvis du foretager denne engang, bliver funktionen ikke deaktiveret. Det vil bare fjerne alle eksisterende filer med filer, der er blevet administreret af versioner.

Når en fil er blevet behandlet automatisk af versioner igen, bliver biblioteket genopbygget. Fordi det drejer sig om redigering af systemfiler og brug af den potentielt katastrofale kommandoen 'rm -rf', bør du ikke bruge dette tip, medmindre du ved hvad du laver og hvorfor du gør det.

Vær også opmærksom på, at sletning af mappen kan forårsage midlertidige problemer med eksisterende filer, der er låst eller har gemte tilstande, selvom fillås er slået fra. Typisk vil dette være i form af en fejlmeddelelse, når du bruger filen første gang, men det bør ikke forårsage alvorlige problemer.