Silence Irriterende Meddelelse & Alert lyder i IOS

Næsten alle iOS-apper vil sende beskeder og advarsler til din iPhone eller iPad. Twitter, Skype, Game Center, Instagram, alle disse er gode tjenester, der har én ting til fælles: deres meddelelseslyde kan være irriterende og ankomme i store udbrud.

I stedet for at stramme en iPhone eller iPad hele tiden, kan du selektivt tavle underretninger på en per-app basis i IOS Settings. Selvom ikke alle Apple standard apps giver mulighed, men de fleste tredjeparts apps gør, og her er hvordan man tavler dem:

Sådan Silence Notification lydeffekter fra Apps i IOS

  1. Åbn indstillinger og tryk på "Notifikationer" (mærket som Meddelelsescenter i de seneste iOS-versioner)
  2. Tryk på den pågældende app, og rul ned til Lyde, skru til OFF
  3. Gentag for andre apps i indstillingerne for meddelelsescenter

Selvfølgelig kan du også helt lige slukke underretninger til en app, som også dæmper lyde og advarselsdialoger:

Jeg foretrækker selektivt at lukke meddelelser til at deaktivere dem helt, da de virkelig kan være nyttige, er det bare sjældent, at du gerne vil vide, at nogen @ er blevet tilmeldt dig klokken 3:00. Selvfølgelig kan du altid bare stave din enhed.

Håndtering af meddelelser og advarsler forbedres dramatisk i de nyere versioner iOS, med tilføjelsen af ​​en "Ikke forstyrr" mulighed og natsydning. Ikke desto mindre vil mange af os stadig gå og manuelt deaktivere nogle af de mere irriterende advarsler og meddelelser fra apps, som vi simpelthen er ligeglade med at modtage advarsler fra.