Sådan overføres en Sony DCR-TRV120 / TRV320-video til computeren

Gem optaget video fra Sony DCR-TRV120 / TRV320-videokameraet på computeren til redigeringsformål. Sony DCR-TRV120 / TRV320 er et digitalt 8 videokamera, der har en indbygget 25x optisk zoom. Det er designet til nem brug med en 2,5-tommers LCD-skærm til at overvåge, hvad der optages. Videokameraet optager videoen i et digitalt format, som gør det muligt at downloade den på en computer uden yderligere enheder.

Trin 1

Sæt Sony DCR-TRV120 / TRV320 videokameraet i væggen ved hjælp af lysnetadapteren for at give det jævn strøm under overførslen. Indstil afbryderen på videokameraet til "VTR." Tryk på "Menu" -knappen på videokameraet, og rul drejeknappen "Sel / Push Exec" til "AV-> DV OUT", og skub drejeknappen ind for at tænde den.

Trin 2

Tilslut et Firewire-kabel til "DV IN / OUT" -kablet på Sony DCR-TRV120 / TRV320-videokameraet og den anden side af kablet til "DV-indgangen" på computeren. Få adgang til videoredigeringssoftwaren på computeren ved at klikke på knappen "Start", derefter klikke på "Alle programmer" og derefter vælge producenten af ​​softwaren.

Importer videoen fra videokameraet ved at vælge "Importer" i softwaremenuen. Afspilningsknappen skal muligvis skubbes på videokameraet afhængigt af softwarekravene. Når videoen er downloadet, skal du vælge det ønskede navn til filen og gemme det i det nødvendige format.