Sådan Force Reboot Apple Watch

Apple Watch er generelt meget stabilt og skal sjældent genstartes eller genstartes, men nogle gange kan det blive fast, frosset, ikke reagere eller en funktion af Apple Watch kan stoppe med at virke som beregnet. Typisk hvis disse situationer opstår, kan du få Apple Watch tilbage til funktionsdygtig rækkefølge igen ved at udstede en tvungen genstart af enheden.


Tvunget genstart af en Apple Watch ligner kraftstartmekanismen på andre iOS-enheder som iPhone og iPad, idet du holder nede enhedsknapper, indtil enheden slukker og slukker for sig selv igen.

Sådan tvinger du omstart Apple Watch

For Apple Watch udføres kraftstarttricket som følger :

  • Tryk og hold begge sider på Apple Watch nede, indtil du ser  Apple-logoet

Sideknapperne er den digitale krone (hjulet), og tænd / sluk-knappen skal begge trykkes og holdes samtidigt for at genstarte Apple Watch.

Hvis du ikke holder dem nede længe nok, vil du ende med at screenshotting Apple Watch i stedet, hvilket ikke er det, du vil gøre i dette tilfælde.

Force genstart Apple Watch kan være nødvendigt for at få funktionerne til at fungere igen, der er stoppet ud af det blå. Første gang jeg måtte gøre dette var, da hjerteslag BPM-monitoren tilfældigt ophørte med at arbejde, og en anden gang, da enhedens skærm blev fuldstændig uresponsiv for nej åbenbar grund. Nogle af årsagerne, der kræver en tvunget genstart, er næsten helt sikkert softwarerelaterede, hvilket betyder at vedligeholdelse af opdateringer af Watch OS-software er sikker på at løse problemer, der er relaterede til fejl.