Sådan bruges en bærbar skærm til XBox

Elementer, du har brug for

  • Trådløs internetforbindelse

  • Ethernet-kabel

At sidde foran tv'et, få fat i en controller og spille Xbox-spil med venner er en meget behagelig måde at bruge tiden på. Men der er en endnu mere bekvem måde at deltage i spil sjovt, og det indebærer at forbinde din Xbox med din bærbare computer. Dette gør det muligt for dig at få adgang til din Xbox overalt, hvor du kan tage din bærbare computer, så længe du er inden for rækkevidde af den trådløse router. Så desværre skal du have en trådløs internetforbindelse for at gøre dette, men den gode nyhed er, at du ikke behøver at være et teknologisk geni for at forbinde Xbox med din bærbare computer.

Tænd for din computer, og find netværksikonet på din computers proceslinje i hovedmenuen. Højreklik på den med musen, og vælg "Netværks- og delingscenter" på listen over indstillinger, der vises i rullemenuen.

Vælg "Manage Network Connections" fra listen over valgmuligheder i venstre side af vinduet.

Klik og træk et felt over både ikonet "Trådløs forbindelse" og ikonet "Lokal forbindelse" for at vælge dem begge. Højreklik og vælg "Bridge Connections." Vent et par minutter på forbindelserne til broen. Statuslinjen midt på skærmen fortæller dig, hvor meget tid der er tilbage.

Sæt den ene ende af dit Ethernet-kabel (tilgængelig fra enhver elektronikbutik eller online) i USB-porten på siden af ​​din bærbare computer, og sæt den anden ende i porten på siden af ​​din Xbox. Sørg for, at din Xbox er tilsluttet et tv og tændt.

Klik på fanen "Indstillinger" i hovedmenuen på din Xbox, og vælg "Netværksindstillinger" på listen over muligheder.

Se på din bærbare computers skærm for at bekræfte forbindelserne. Din bærbare skærm skal nu være tilsluttet trådløst til Xbox og vise, hvad Xbox viser.