Installer iOS 5 på iPhone 3G og 2G eller iPod Touch 1G / 2G med Whited00r 5

Har en ældre generation af iPhone 3G eller 2G? Hvis det er tilfældet, sidder du fast på ældre arv iOS-versioner med begrænsede funktioner og svage hastigheder. Men ikke længere med Whited00r, som installerer en brugerdefineret iOS-build på enheden for at hjælpe med at bringe den i moderne alder.

Whited00r 5.1 er grundlæggende en uofficiel skræddersyet iOS-konstruktion, der indeholder mange af iOS 5-funktionerne og er optimeret til at køre på den ældre hardware. Med Whited00r får du multitasking, wallpapers, mapper og variationer af Påmindelser og Kiosk, og det hævdes at være meget hurtigere end de standard iOS 4-installationer, der trækker iPhone 3G ned. Desværre er der ingen meddelelsescenter, og du vil også miste den indfødte App Store, hvilket betyder at installere apps, du skal bruge iTunes eller Safari. Hvis handelskortene er det værd for dig, er installationen af ​​Whited00r meget nemt for alle, der er bekendt med at bruge IPSW-filer.

Installation af Whited00r 5.1 på iPhone 3G / 2G og iPod touch 1G / 2G

Dette virker til iPhone 3G, iPhone 2G, iPod touch 1g og 2g. Sikkerhedskopier iOS-enheden på forhånd og fortsæt på egen risiko:

  • Download den korrekte version af Whited00r herfra
  • Udpak den tilpassede IPSW-pakke til et sted, der er let at finde
  • Start iTunes og hold nede Option (Mac) eller Shift (Windows) og klik på "Gendan", vælg nu den Whited00r IPSW du lige har downloadet
  • Lad processen fortsætte, og iPhone genstarter på egen hånd

Når iPhone er genstartet, skal du ikke gendanne fra en backup, i stedet vælge at konfigurere en ny enhed. Det anbefales at undgå eventuelle konflikter.

Denne video viser hastigheden af ​​en iPhone 3G, der kører Whited00r 5.1 sammenlignet med en iPhone 3GS, der kører iOS 5:

Hastighederne er ret tætte, en imponerende feat i betragtning af 3GS har betydeligt hurtigere hardware, en hurtigere CPU og mere RAM.

Hvis du har problemer med installationen eller bare har spørgsmål, skal du tjekke Whited00rs fora.