Sådan tilføjes et trådløst sikkerhedskopikamera til en Garmin GPS

Backup-kameraer kan hjælpe dig med at se, hvad du ikke kan fra førersædet - som dit barns skateboard eller skraldespandene. At bruge et trådløst backup-kamera med et Garmin GPS-navigationssystem er det dog ikke så simpelt som at installere kameraet bag på køretøjet og tænde det. Du bliver nødt til at installere en integrationsboks fra Garmin bag bilstereoen og derefter køre et kabel fra den til kameraet bagpå - normalt ved nummerpladen.

Trin 1

Fastgør din Garmin integrerede holder til din fire-hullers beslag med de fire medfølgende skruer. "Kuglestikket" foran på Garmin-holderen skal vende mod føreren.

Trin 2

Fastgør dit monteringsbeslag til forrudeholderen i henhold til producentens anvisninger.

Trin 3

Fjern bilbatteriets negative (røde) derefter positive (sorte) ledninger med en justerbar skruenøgle. Fjern din bils stereoanlæg efter din specifikke model specifikationer og monteringsdiagram. Fjern stereoantennes kabel og ledningsnet.

Trin 4

Tilslut dit nye køretøjs integrationsboks ledningsnet til din bils sele til strøm, stereo og højttalere. Tilslut AV-kabler bag på kassen for at lytte til musik eller se video gennem din Garmin-enhed. (Hvis du har VIB11, er der en "trafikmodtager", der også skal tilsluttes på dette tidspunkt med dens antenneadapterkabler.) Tilslut dit antennekabel igen.

Trin 5

Fastgør dit GPS-omvendte kameras ledningskabel til den tilsvarende port (mærket PND) på integrationsboksen. Kør kablet sammen med din bageste højttalertråd til bagsiden af ​​bilen, og bind kablet med ledninger til andre kabler for at sikre det undervejs. Sæt stereoanlægget forsigtigt tilbage i dets slot i instrumentbrættet, og tilslut bilbatteriet igen.

Tilslut dit strømkabel, der kører fra integrationsboksen, til dit monterede bakkamera. Sæt din Garmin-enhed i holderen, og tænd den. Test videobilledet.