Sådan laver du digitale lykønskningskort

At sende lykønskningskort digitalt er en simpel proces, så længe du har internetadgang. Størstedelen af ​​lykønskningskortwebsteder giver dig mulighed for at e-maile kort til folk gratis. Digitale kort sparer penge og tid og har skabelonkort med indhold, der allerede er skrevet ud, som du kan vælge imellem. Der er normalt en mulighed for at oprette dit eget lykønskningskort ved at uploade et personligt foto og skrive i din egen note eller digte. Du har mulighed for at vælge, hvornår du vil sende kortet, og om du vil bekræfte, at modtageren åbnede dit kort.

All-Yours digitale kort

Trin 1

Gå til webstedet All-Yours for at oprette et gratis digitalt kort. Klik på fanen "Hilsner". Du kan vælge mellem "Dagens udvalgte lykønskningskort" eller fra et udvalg af kort inklusive kærlighed, fødselsdag, humor, bryllup og tak.

Trin 2

Klik på det tema, du ønsker. Det viser kortet, grafikken og indholdet. Klik på fanen "fortsæt (trin 2)". Vælg en af ​​baggrundene til dit kort. Hvis du er dygtig inden for grafik, skal du oprette en brugerdefineret baggrund.

Trin 3

Udfyld dit navn og din e-mail-adresse i felterne ud for "Afsender".

Udfyld modtagerens navn og e-mail-adresse i felterne ud for afsnittet "Modtager". Vælg antallet af modtagere i rullemenuen. Skriv en personlig overskrifthilsen, eller vælg standard "Online lykønskningskort venter på dig." Skriv en personlig besked i afsnittet Besked. Vælg indstillingen til kortlayoutet.

Trin 4

Vælg "Tekst" -farve i rullemenuen. Vælg tekststørrelse fra rullemenuen inklusive lille, medium, stor og ekstra stor. Vælg mellem fem forskellige skrifttyper, marker "bekræft levering", og vælg, om du vil modtage nyhedsbrevet. Klik på fanen under disse sektioner, der siger "Eksempel på dit lykønskningskort (trin 3)."

Vælg den dato, hvor kortet skal sendes fra rullemenuen nederst på siden, der siger "Tilpas din e-mail-underretning." Gå tilbage og rediger eller send lykønskningskortet. Udfyld captcha-bogstaverne i feltet ud for captcha-feltet. Klik på "Send lykønskningskort." Du modtager et kortleveringsidentifikationsnummer og får besked, når modtageren modtager kortet.

Delivr digitale e-kort

Trin 1

Gå til webstedet Delivr Ecards. Klik på et hvilket som helst billede i henhold til hvilken slags tema du leder efter, herunder en fødselsdagskage, balloner, maleriske udendørsbilleder og solsikker.

Trin 2

Tilføj en personlig besked, såsom "Jeg savner dig" eller "Hjertelige ønsker fra os." Send dit e-kort ved at udfylde dit navn, din e-mail, modtagerens navn og modtagerens e-mail-adresse. Indtast en tekstbesked.

Indtast captcha-bogstaverne i feltet. Klik på bekræft. Klik på fanen "Send mit e-kort".

Hilsner Digitale kort

Trin 1

Gå til webstedet Dgreetings. Vælg det lykønskningskort, du ønsker fra jubilæum, fødselsdag eller kærlighed. Klik på fanen "Fødselsdagskort", hvis det er dit tema. Du vil se forskellige muligheder, herunder fars fødselsdag, datters fødselsdag, girlfiends fødselsdag og mands fødselsdag.

Trin 2

Klik på et billede eller link til det ønskede kort. Kortet vises. Naviger under kortet, og udfyld "Afsenderoplysninger", navn, e-mail og rulleliste for aldersgruppen.

Trin 3

Udfyld "Modtagerens detaljer", navn og e-mail. Udfyld beskedfeltet inklusive feltet "Overskrift", "Fodtekst" og "Personlig besked." Indtast captcha-nummeret.

Klik på knappen "Vis kort". Se på dit kort og rette eventuelle fejl. Klik på rullelisten for området "Send på valgt dato". Se på kortet. Klik på "Send nu." Du føres til en anden side, der fortæller dig, at dit kort er sendt.