Sådan finder du ud af, hvem der løbende har ringet til mig fra et begrænset nummer

Alle med en telefon kan ringe til "* 67", inden de ringer til et nummer, og i stedet for at deres identitet afsløres, vises nummeret som "Privat", "Ukendt" eller "Begrænset" på modtagerens opkalds-id. Dette kan være en gener fra tid til anden, men efter at have modtaget gentagne telefonopkald fra den samme person, begynder det at skifte fra irritation til chikane. Der er et par forskellige måder at afsløre navnet bag det begrænsede nummer, og den metode, du vælger, skal være i overensstemmelse med sværhedsgraden af ​​opkaldene.

Hold styr på alle datoer og tidspunkter, hvor du modtager chikanerende telefonopkald. Denne log vil være praktisk, når du taler med dit telefonselskab eller politiet.

Tilmeld dig en tjeneste kaldet TrapCall (se Ressourcer). Køb den plan, der passer til dine behov. Efter tilmelding til tjenesten skal du blot trykke på knappen "Ignorer" på din telefon efter at have modtaget et opkald fra et privat nummer. Nummeret omdirigeres til TrapCall-databasen, og personens telefonnummer og navn vil blive leveret til dig via sms inden for få minutter.

Tal med dit lokale telefonselskab om en tjeneste kaldet Call Trace. Når du har modtaget et opkald fra det begrænsede nummer, skal du ringe "* 57". Opkaldet omdirigeres derefter til din telefonselskabs database, og opkaldet spores. Call Trace koster et gebyr, der varierer fra firma til virksomhed.

Tal med dit telefonselskab om at sætte en fælde på din linje. Fortæl dem, at du har modtaget gentagne chikanerende opkald. Mens det er gratis at lægge en fælde på din linje, er det normalt også midlertidigt. Efter en uges eller to uger med at have en fælde på din linje, bør telefonselskabet være i stand til at fortælle dig, hvem der er chikanen.

Kontakt retshåndhævelse, hvis du føler, at du, dine kære eller din ejendom er i potentiel fare. Mens det at tale med politiet bør være en sidste udvej, skal det ske med det samme, hvis du føler dig truet. Politiet kan sætte en fælde på din linje og spore opkaldet. Kontakt ikke telefonselskabet eller tilmeld dig nogen tjenester, hvis du føler at du er i umiddelbar fare. Kontakt politiet med det samme.

Tips

Brug skøn, når du vælger din metode til at afsløre et begrænset antal. Hvis du føler, at det simpelthen er en irriterende ekskæreste eller ekskæreste, kan TrapCall eller Call Trace være mere passende end at kontakte retshåndhævelse.