"GTA 4" Jet Pack snyderi

"Grand Theft Auto" -serien af ​​spil er unik, idet hvert spil giver en simuleringsverden med gratis roaming- og sandkasseelementer, så spillerne kan deltage i aktiviteter, de ikke kunne eller ikke ville gøre i det virkelige liv. Selvom GTA er kommet under kritik for sin barske realisme og dens tilladelse til vold, kriminalitet og uanstændig opførsel, er GTA-verdenen beregnet til sjov og inkluderer ofte helt urealistiske elementer såsom evnen til at få en jetpack. I den fjerde del af serien er der flere måder at få jetpack på. Disse inkluderer at finde sin skjulte placering i spillet, bruge controller-baserede snydekoder og ændre spilfilerne til at omfatte en tilpasset jetpack.

Find Jet Pack

Det er muligt at finde en jetpakke i hvert "Grand Theft Auto" -spil et skjult sted. For at gøre det skal du først skaffe dig en helikopter i spillet (dette kan også gøres med snydekoder eller simpelthen fås i spillet). Flyv over højhusene og find den højeste bygning i Liberty City. Det er den, der er designet til at ligne Empire State Building. Det er svært eller umuligt at lande helikopteren her, så det er nødvendigt at flyve over hovedet og springe ud for at lande på toppen af ​​bygningen. Gå ind i døren på taget for at få jetpakken.

Xbox-knapkode

Den rygtede knapkode siges at fungere med Xbox 360-versionerne af spillet, som ikke er patchet eller opdateret, selvom dette ikke er bekræftet. For at bruge controller-koden skal du blot indlæse spillet, og når Niko er udenfor, skal du trykke på følgende: Venstre, Højre, Venstre udløser, Venstre kofanger, Højre udløser, Højre kofanger, Op, Ned, Venstre, Højre. Niko skal vises med en jetpakke.

Telefonnummer Cheat

I "Grand Theft Auto 4" er de fleste snydekoder tilgængelige ved hjælp af Nikos telefon. Ved at trykke op på "D" -pladen afsløres Nikos mobiltelefon; ved at trykke op igen giver adgang til tastaturet. Når et snyd er indtastet, gemmes det i Nikos telefon under overskriften "Snyder". For at få adgang til jetpack ved hjælp af dette snyd, skal du indtaste nummeret "325-500-0100" i Nikos telefon og trykke på opkaldsknappen. Niko kommer til at bære jetpack.

Mods

Der er et antal mods tilgængelige, som gør jetpack tilgængelig for spillere til enhver tid. Modding er mest populært på pc-platformen, men med den rigtige software og kabler er det også muligt at ændre spilbesparelser på Xbox eller PlayStation. Der er allerede tilgængelige ændringer i GTA-online-samfundet, der ændrer en type helikopter for at have jetpackens dimensioner og udseende, mens den stadig fungerer som en kopter; andre ændringer skaber ændrede tyngdekraftsindstillinger eller giver spillerne adgang til jetpack inkluderet i spillets filer.