IOS 6 Jailbreak allerede tilgængelig med Redsn0w 0.9.13dev

Den første beta af iOS 6 har kun været i det vilde et par dage, men har allerede været jailbroken. DevTeam udgivet en dev build af Redsn0w 0.9.13 til at håndtere jailbreaken, der fungerer på iPhone 4, iPhone 3GS og iPod touch 4G, selv om hver enhed er tethered for øjeblikket og der er en håndfuld store problemer med jailbreak at bør forhindre de fleste brugere i at forsøge at bruge det på deres enheder.

Som versionen indebærer, er Redsn0w 0.9.13dev1 kun beregnet til udviklere. Der er mange komponenter, der ikke virker, herunder Apples standard apps, mange 3rd party apps, Cydia apps og meget mere. Desuden installerer denne version af det sammenkoblede jailbreak ikke Cydia. På grund af alle advarsler er dette virkelig et bevis på konceptet og bør ikke vidtrækkes ud over dem, der udvikler jailbreak tweaks eller apps, men det tyder på, at når iOS 6 er udgivet til offentligheden vil et jailbreak ledsage det ret hurtigt.

Download Redsn0w 0.9.13dev

For de modige devs, der ønsker at prøve dette, er disse direkte links:

  • Mac
  • vinduer

Hvis du er en udvikler, og du ønsker at prøve dette ud, skal du pege på Redsn0w på iOS 6 IPSW-filen til jailbreak og derefter starte tøjet. Som Dev Team nævner, vil enhver, der forsøger at bruge denne version af redsn0w, have brug for et registreret UDID for at aktivere deres enhed.

iOS 6 er planlagt til offentlig offentliggørelse i efteråret.