Sådan afspilles WMV-filer på en DVD-afspiller

WMV eller Windows Media Video er et videofilformat, der kan læses af flere medieafspillere, såsom Bitberry Final Media, Apples QuickTime Player og Windows Media Player samt videoredigeringssystemer. WMV-videofiler kan også bruges til at oprette DVD-filmdiske. Når en WMV-fil er brændt på DVD, kan filen afspilles på enhver standard DVD-afspiller, der har mulighed for at læse DVD-R'er.

Trin 1

Åbn ethvert dvd-brændende program, som du har på din computer. Indsæt DVD'en i diskdrevet, og prøv at brænde WMV-filen med DVD-programmet. Nogle populære DVD-programmer, som Roxio Creator og Cyberlink PowerDVD, har evnen til at brænde WMV-filer til disk.

Trin 2

Download et program, der kan oprette ISO'er fra WMV-videofiler, hvis du ikke har en dvd-brændingssoftware på din computer, eller hvis din dvd-brændingssoftware ikke brænder WMV-filen til en disk. ImgBurn og Free ISO Create Wizard er gratis ISO-bygningsapplikationer, der kan oprette en ISO, typen af ​​billedfil, der er brændt til DVD'er, fra WMV'er (se Ressourcer).

Trin 3

Gå til menuen "Start" og "Alle programmer". Rul til navnet på det ISO-bygningsprogram, du downloadede til din computer, og klik på programnavnet for at starte programmet.

Trin 4

Tryk på knappen "Upload" eller "Tilføj fil" i programmet. Find filen på harddisken i det vindue, der kommer op, og dobbeltklik på den for at føje den til ISO-projektet.

Trin 5

Klik på "Opret ISO." Vælg mappen på din harddisk, hvor du vil have ISO-filen gemt, og indtast et navn til filen, og tryk derefter på "Gem".

Åbn DVD-brændingsprogrammet på din computer. Brænd ISO-filen til en disk i DVD-brændingsprogrammet.