Mac-opsætninger: Quad Display MacBook Pro-opsætning af en programmerer

Denne uge fremhævede Mac opsætning er skrivebordet af Stephen G., en web-programmerer med en virkelig fantastisk quad display konfiguration. Hvis du spekulerer på, hvordan denne fantastiske opsætning bliver brugt, eller hvis du bare er nysgerrig, hvordan i verden skal du køre tre ekstra skærme ud af en MacBook Pro i et tilsvarende sødt firepanellayout som dette, læs videre for at lære meget mere ...

Hvilken hardware bruges i din Mac opsætning?

 • MacBook Pro 13 "med nethinden model ME865LL / A (sen 2013 Haswell)
 • To Lenovo 22 "Widescreen ThinkVision skærme (1900 × 1200 opløsning hver)
 • En HP S2331 23 "widescreen-skærm (1920 × 1080 opløsning)
 • Matrox TripleHead2Go
 • Connectland laptop køle stativ
 • StarTech Thunderbolt Dock
 • Belkin powered 7 port USB hub
 • Apple Magic Mouse
 • Logitech diNovo Mac Edition tastatur
 • Toshiba 1 TB USB 3.0-drev
 • Modificeret Dual Monitor Stand fra Amazon (mere om det kort tid)

Jeg er sikker på, at andre vil være nysgerrige, hvordan man opretter en lignende konfiguration, så her er nogle yderligere detaljer om opsætningen af ​​firepanelskærmen, og hvordan det hele knytter sammen.

Monitor montering

Ved hjælp af standen kom jeg fra Amazon Som base brugte jeg et rørstykke med tilsvarende diameter og et ærmerør med samme indvendige diameter for effektivt at gøre standen højere for bedre at rumme den øverste række af skærme (begge Lenovos er langs øverste række).

Standen er let stærk nok til at klare den ekstra vægt, plus jeg tilføjede nogle rektangulære stykker aluminium, hvor bunden klæber til mit IKEA skrivebord for lidt ekstra styrke.

Monitor ledninger og forbindelser

En af Macs ThunderBolt-udgange går til HP-skærmen via en Mini DisplayPort til DVI-adapter , at skærmen kører i fuld opløsning.

Den anden ThunderBolt-produktion går ind i StarTech Thunderbolt Dock , med Matrox TripleHead2Go få signal fra Thunderbolt-passet, samt strøm fra en StarTech dock-USB-port.

Matrox præsenterer begge Lenovo-skærme som en stor 3840 × 1200 opløsningsskærm til MacBook Pro, det giver mig mulighed for at køre alle tre skærme, mens MacBook Pro kun tror, ​​at der kører to skærme.

Tilbehør ledninger og tilslutninger

StarTech Dock giver mig kablet netværksadgang, håndterer lydoutput til mine højttalere, styrer min Toshiba USB-harddisk (bruges til SuperDuper, Time Machine og ekstra lagerplads) ... Thunderbolt Rocks!

Den venstre side USB-port på min MacBook Pro er tilsluttet et drevet USB-hub Belkin 7-port, der holder donglen til Logitech-tastaturet. Det giver også Connectland laptop køle stativ og giver mig nem adgang til at tilslutte et lynkabel til min iPhone og iPad.

Hvad bruger du denne flotte Mac-opsætning til?

Jeg er webprogrammerer ved handel og har brug for en masse fast ejendom og CPU-strøm for at få mine programmeringsværktøjer åbne samt forskellige browsere til test af tværbrowser. Opsætningen bruges også til andre til at arbejde med ting som Instant Message, Email og Google+.

Hvad er nogle af dine foretrukne Mac-apps?

 • Spotify (favorit app på min Mac): Den bedste musik service nogensinde! Det er dejligt at kunne finde noget, jeg er i humør for uden opstyr
 • Parallels Desktop 9 : Dette er et must, siden jeg har meget SQL Server-kodning og styring samt kodning i Visual Studio. Parallels har gjort et fantastisk arbejde, det er stabilt og "virker bare".
 • Postkasse 3.0: Min foretrukne e-mail-klient, det gør sådan et godt stykke arbejde sammen og arbejde med gmail-konti
 • Instacast: En dyr men fantastisk Podcast app. Lytte til ting som Daily Tech News og The Morning Stream hjælper mig igennem min dag
 • Rogue Amoeba Airfoil: AirFoil tillader mig at skyde lyd fra min MacBook til overalt i huset. Det var dejligt den anden nat, da vi smed en fest, og jeg havde Spotify kører her fra skrivebordet, men musikken spillede i stuen, garagen og vores indbyggede højttaler opsætning på én gang.
 • iStat: Et fantastisk program til at holde tabs på vitaliteten i dit system
 • aText: En tekstudvidelsesapp til OS X, se nedenfor

Har du nogle tip eller forslag, du vil dele?

Hvis du føler, at du lægger nogen form for belastning på dit system, skal du købe en anstændig kølepladeopsætning, det vil være sådan en langsigtet livredder på din værdifulde laptop. Med køleholderen har jeg min samlede temps omkring 120 grader F ° (ifølge iStat, en anden stor brug for den app) med alt op og kører, der omfatter min sædvanlige arbejdsdag.

På Mac kan du spare dig tid ved at investere i et anstændigt tekstudvidelsesprogram som "aText". Det er sådan en tidsbesparelse, der skal kunne ledes i en simpel sætning for at spytte en stor del kode eller tekst ud. Jeg vedder på, at jeg sparer 5-10 minutter om dagen med at skrive på grund af dette fremragende program.

-

Har du fået en god Apple- eller Mac-opsætning, du vil dele med OSXDaily? Tag et par gode billeder og svar på et par spørgsmål, og send dem ind!