Sådan får du adgang til hemmelige avancerede indstillinger på Apple TV tvOS

Apple TV har en Settings-app komplet med et utal af muligheder, der er mere end tilstrækkelige til, at de fleste brugere kan tilpasse og tinker med deres enhed, men vidste du, at der også er en skjult avanceret indstillinger-sektion i tvOS? Dette er en lidt kendt funktion, der synes at indeholde muligheder, der hovedsageligt er relevante for Apple's interne test, men der er også et par potentielt nyttige brugerindstillede indstillinger.

Du skal bruge en Apple TV 4th gen med en ny version af tvOS, samt Siri fjernbetjeningen for at få adgang til avancerede indstillingsfunktioner, her er hvad du skal gøre:

  1. Åbn appen Indstillinger i tvOS som normalt, og gå til "General" efterfulgt af "Software Update"
  2. Når du kommer til skærmbilledet Softwareopdatering, skal du trykke på Siri Remote Play-knappen fire gange i træk
  3. Under indstillingen 'Automatisk opdatering' vises et nyt menupunkt "Avancerede indstillinger", vælg det for at se de tilgængelige avancerede indstillinger for tvOS

Inden for tvOS avancerede indstillinger finder du evnen til at logge ind på AppleConnect (for Apple-medarbejdere og udviklere), ændre forskellige adgangsservere, og måske er det mest relevant at bruge bredere brugssager til at indlæse VPN-profiler. Indrømmet, det meste af det, der er indeholdt i avancerede tvOS-indstillinger, er ikke nødvendigvis relevant for den gennemsnitlige bruger, heller ikke skal de mucke rundt med indstillinger, de ikke er sikre på, men det kan stadig være interessant at poke rundt i, og måske ned ad vejen nogle Interessante anvendelser af mulighederne i denne menu vil blive fundet.

Hvis du genstarter Apple TV eller slukker det, forsvinder skærmen Avancerede indstillinger ved genstart af Settings-appen, indtil den er blevet afsløret igen via skærmbilledet til tvOS Software Update.

Hoveder op til iDownloadblog for at pege på dette pæne trick.