Start et foto diasshow på iPhone, der spiller til musik

Hvis du nogensinde vil vise nogle flotte billeder fra din iPhone, kan du straks starte et diasshow fra Photos-appen. Denne underopskalede funktion er ekstremt nem at bruge, og den kan opdrættes lidt ved at tilføje noget passende musik til at spille sammen med diasshowet. Alt er bemærkelsesværdigt let at oprette:

  • Fra Photos-app skal du trykke på et hvilket som helst billede for at få vist mulighederne
  • Tryk på afspilningsknappen (>) for at indkalde diasshowindstillinger
  • Skift "Play Music" til ON, og vælg derefter en sang eller et album fra musikbiblioteket
  • Tryk på "Start Slideshow", når du er tilfreds med dit valg for at begynde

Du kan gøre dette på et individuelt galleri basis eller med hele Camera Roll.

Hvis du vil afslutte diasshowet, skal du trykke på et hvilket som helst billede, både fotoglide og musikken stopper øjeblikkeligt, og du kommer tilbage i det normale fotobibliotek.

Selvfølgelig er iPhone-skærmen temmelig lille, men disse lysbilledshow kan streames via AirPlay til kompatible modtagere som XBMC, Reflector og naturligvis også et Apple TV, hvilket gør dem endnu mere sjove og praktiske i situationer, hvor du forsøger at vise en gruppe nogle billeder.

Mens iPad også har denne funktion, er den helt anderledes end iPadens låseskærmbaserede billedrammens lysbilledshow, der åbnes gennem det lille blomstikon på låseskærmen på en iPad. Mac'en kan også hurtigt lave diasshow fra Quick Look, men medmindre du starter iTunes selv, har det ikke musik forbundet med det.