Sådan oprettes en Windsurf Booster-antenne til WiFi

Windsurf booster er en hjemmelavet parabolreflektor til en WiFi-router. Du kan bruge en computer og husholdningsartikler til at skabe denne reflektor. Når du placerer Windsurf-boosteren omkring WiFi-routerantennen, afspejler den et fokuseret trådløst signal i den retning, boosteren peges. Denne billige ændring kan hjælpe med at dirigere og styrke et WiFi-internetsignal, der skal nå en lang afstand.

Trin 1

Gå til webstedet Ez-12 Parabolic Reflector Template (se Referencer).

Trin 2

Rul til bunden af ​​siden, og find Windsurf-skabelonbilledet.

Trin 3

Højreklik på billedet, og vælg "Gem billede som" for at gemme skabelonen på din computer.

Trin 4

Læg tungt papir i printeren, f.eks. Et ark karton. Dette papir skal være stærkt nok til at skabe en holdbar reflektor, men tynd nok til, at din printer kan udskrive på.

Trin 5

Dobbeltklik på skabelonbilledet på din computer for at åbne det.

Trin 6

Vælg "Udskriv" fra billedværktøjslinjen, og udskriv billedet som et "Fuldsidesfoto". Du skal udskrive skabelonen så stor som muligt på det fulde ark papir uden at afskære noget af designet.

Trin 7

Klip begge stykker af den trykte skabelon ud. Pas på at klippe så tæt på skabelonformen som muligt.

Trin 8

Klip og åbn slidserne på det rektangulære stykke af skabelonen.

Trin 9

Skær et stykke tinfolie i samme størrelse som det rektangulære stykke og lim det på bagsiden af ​​stykket.

Trin 10

Indsæt tapperne på "Windsurfer" -stykket i skabelonen i de åbne slots på det rektangulære stykke på skabelonen. Dette får det rektangulære stykke af skabelonen til at kurve indad og fuldføre Windsurfer-reflektoren.

Skub Windsurfer-reflektoren ned på din antenne. Det buede rektangulære stykke skal placeres bag antennen og drejes mod den retning, du vil fokusere dit WiFi-signal på. "Windsurfer" -stykket i skabelonen skal være foran antennen for at holde den på plads.