AppleSeed invitationer Vælg Apple-kunder til at teste Mac OS X Lion

Nej dette er ikke en April Fools joke Vælg Apple-kunder bliver sendt email-invitationer til at tilmelde sig som testere til Mac OS X 10.7 Lion. Ingen udvikler konto er påkrævet, men du har fuld adgang til de nuværende udvikler udgivelser af Lion.

Fri adgang til Mac OS X Lion lyder næsten for godt til at være sandt, så hvad vil Apple have til gengæld? Bortset fra din fortrolighed, vil de have brug for aktivt at deltage i programmet ved at bruge Lion regelmæssigt, give feedback og indsende fejl- og crashrapporter, når de opstår. Målet er naturligvis at udvide slutbrugerprøvningen ud over bare Mac-udviklere.

Programmet hedder AppleSeed, og hvis du var heldig nok til at få en invitation, logg du bare ind, underskriver din fortrolighedsaftale, og så kan du gå om at downloade Mac OS X Lion Developer Preview 2. Hvis du vil underskrive up, kan du overveje at installere Mac OS X Lion på en separat partition, så du kan opretholde din eksisterende Snow Leopard-installation.

Hvis du ikke fik en invitation fra Apple, er der for øjeblikket ingen mulighed for at vælge programmet, men du kan altid tilmelde dig for at være en Mac-udvikler og downloade Lion derovre.