Sådan installeres en router på et kabelmodem

Mange højhastigheds-internettjenester (såsom kabelinternet) giver kun forbindelse til en computer på deres modemer. Husholdninger med mere end en computer (såvel som små virksomheder) har dog normalt brug for mere end en computer for at oprette forbindelse til Internettet samtidigt.

Et middel til at dele en internetforbindelse på tværs af flere computere er ved hjælp af en router. Routeren opretter forbindelse direkte til satellit-, DSL- eller kabelmodemet og håndterer dataanmodninger fra hver computer efter hinanden.

Trin 1

Sæt den ene ende af det første Ethernet-kabel i "Computer" -porten på kabelmodemet. Sæt den anden ende af dette kabel i "Ethernet", "LAN" eller "Uplink" -porten på routeren.

Trin 2

Sæt den ene ende af det andet Ethernet-kabel i en af ​​routerens gratis porte. Sæt den anden ende af dette kabel i netværksadapteren på computeren.

Trin 3

Tænd computeren. Kør routerens installationsprogram fra cd-rom-drevet. Klik på "Færdig", når routerens installationsprogram er afsluttet.

For at kontrollere, at routeren fungerer korrekt, skal du åbne et webbrowservindue på din computers skrivebord og indtaste en webstedsadresse (såsom "http://www.cnn.com" eller "http://www.google.com" ").