Beskyt din iPhone 5 mod ridser med en frygtelig ugelig Half-A ** ed Free Solution

Bekymret for at ridse bagsiden af ​​din smukke iPhone 5? Vil du ikke vente på at en officiel InvisibleShield frigives fra ZAGG eller de andre filmbeskyttelsesvirksomheder? Måske er du bare billig og har ikke lyst til at shelling ud på $ 30 for at beskytte din iPhone 200 + iPhone investering?

Nå, hvis du ikke har noget imod at have en utrolig grim jimmy-rigged version, se ikke længere end plastikfilmen, der kommer på bagsiden af ​​den nye iPhone 5, når den er frisk ud af kassen. Skær bare de flige, der dækker glasset, og gør det ellers nemt at fjerne, og du er tilbage med et ret godt forseglet beskyttelsesdæksel over det mest sårbare aluminium. Det ser ud ... godt, helt forfærdeligt ... men det virker tilsyneladende, i det mindste indtil du får en sag, finder du et rigtigt ridseafskærmning, eller måske bare over det faktum, at noget i din lomme 365 dage om året sandsynligvis vil ende med noget tegn bygge scuffs på den.

Dette indlæg er en slags vittighed og en slags ikke, men hvis du virkelig er bekymret for ridser, ser det ud til rigtig ZAGG invisibleSHIELDs er tilgængelige nu og kan fås for en lille rabat fra Amazon. Gribning af en af ​​dem er nok en meget bedre løsning end at lade plasten stå i sofaen.

Tak for at sende dette i ST