Mercedes satellitnavigationsvejledning

Satellitnavigationssystemet, der anvendes i Mercedes-Benz-køretøjer, bruger en central controller, der ikke kun styrer navigationssystemet, men også generelle bekvemmelighedsindstillinger og lydsystemet. Dette COckpit MAnagement and Navigation Device (COMAND) system inkluderer en farvemonitor og en controller monteret på enten nederste højre side af skærmen eller nær midterkonsollen. Yderligere kontroller til COMAND er tilknyttet tasterne på det integrerede telefontastatur.

Åbn navigationsfunktionen

Mercedes satellitnavigationsvejledning

Navigationssystemet i COMAND er let at komme til. Der er to måder at få adgang til navigationsskærmen, når COMAND-skærmen er tændt. Den første er at trykke på NAV-knappen på instrumentbrættet. Du kan også få adgang til navigation ved hjælp af COMAND-controlleren til at vælge Navi-funktionen på skærmbilledet.

Begynd rutevejledning

Mercedes satellitnavigationsvejledning

For at starte rutevejledning skal du indtaste den adresse eller det kryds, du vil rejse til. Når du er på hovednavigationsskærmen, der viser et kort over din aktuelle placering, skal du vælge Indtast destination og trykke på OK (tryk midt på din COMAND-controller). Indtast gadenavnet ved hjælp af skærmtastaturet, og skift by og stat / provins efter behov. Når hele adressen er indtastet, skal du vælge OK på skærmen eller trykke på OK-knappen og holde den nede i to sekunder for at acceptere valget.

Når adressen er indtastet, vises den komplette adresse på COMAND-skærmen til bekræftelse. Du har mulighed for at trykke på TILBAGE-knappen og foretage ændringer efter behov, eller du kan vælge Start rutevejledning, på hvilket tidspunkt COMAND-systemet beregner den hurtigste rute til din destination. Stemmevejledning er aktiveret som standard, og Mercedes-Benz anbefaler, at du bruger denne funktion for at undgå distraktioner, der kan være forårsaget af at se på skærmen. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt vil deaktivere stemmestyringen, skal du trykke på MUTE-knappen på forsiden af ​​radioen. Du kan også bruge + og - knapperne tilknyttet telefonens tastatur til at justere skalaen på kortet vist på skærmen.

Afslutning af rutevejledning

Satellitnavigationssystemet, der anvendes i Mercedes-Benz-køretøjer, bruger en central controller, der ikke kun styrer navigationssystemet, men også generelle bekvemmelighedsindstillinger og lydsystemet. Dette COckpit MAnagement and Navigation Device (COMAND) system inkluderer en farvemonitor og en controller monteret på ...

Rutevejledning slutter automatisk, når du når din destination. Hvis du har brug for at stoppe navigationen, inden du når destinationen eller har brug for at ændre destinationsadressen, kan du til enhver tid stoppe systemet. Dette gøres ved at bruge COMAND-controlleren til at vælge Afslut rutevejledning på skærmen, eller du kan også trykke på NAV hard-knappen, når systemet er aktivt; dette giver dig mulighed for at afslutte vejledning.