Sådan åbnes Windows EXE-filer med en Mac

EXE filer er Microsoft eksekverbare; ved hjælp af dem kører et Windows- eller DOS-program. Mac OS understøtter ikke sådanne programmer, men nogle gange gemmes Mac-understøttede filer (som billeder eller lyd) i EXE-filer, og formatet bruges ofte på Windows-computere som et "selvudpakkende arkiv", hvis indhold kan læses på en Macintosh.

Trin 1

Åbn din Macs terminal ved at gå til "Programmer", "Hjælpeprogrammer" og derefter "Terminal".

Trin 2

Naviger til placeringen af ​​EXE-filen ved hjælp af kommandoen "LS" for at liste mapper og kommandoen "CD [bibliotek]" for at indtaste dem. (Hvis din fil er på skrivebordet, skal det bare være tilstrækkeligt at skrive "cd desktop" fra Terminal-prompten.)

Trin 3

Skriv "unzip [filename.exe] -d [directory]" og tryk på "Enter". Hvis du f.eks. Vil pakke arkivet "foo.exe" ud i den nye mappe "unzippedfoo", skal du skrive "unzip foo.exe -d unzippedfoo."

Indholdet af arkivet vil nu være i den mappe, du oprettede. Hvis Unzip-værktøjet returnerede en fejl, var EXE-filen sandsynligvis ikke et selvudpakkende arkiv, men et faktisk eksekverbart program, der ikke er kompatibelt med Mac OS.