Sådan aktiveres meddelelser i iCloud på iPhone eller iPad

iMessages i iCloud er en funktion i Messages-appen, som lader dig synkronisere alle iMessages via iCloud til andre enheder, der bruger det samme Apple ID, og ​​giver nogle andre gode fordele i den proces. Du har måske troet, at det allerede var, hvordan iMessage arbejdede på iPhone, iPad og Mac, men det viser sig, at det ikke er helt tilfældet. I stedet er Meddelelser i iCloud en ny funktion, der er tilgængelig fra iOS 11.4 og fremad.

Denne artikel vil forklare, hvilke meddelelser i iCloud er, samt vise dig, hvordan du aktiverer funktionen på din iPhone eller iPad.

Hvad er meddelelser i iCloud?

Du lurer måske på, hvilke meddelelser i iCloud er, og hvordan det virker. Nå ifølge Apple i udgivelsesnotaterne af iOS 11.4-systemsoftwaren, gør Messages i iCloud følgende:

- det gemmer dine meddelelser, fotos og andre meddelelsesvedhæftninger i iCloud, hvilket potentielt frigiver lagerplads på dine enheder

- Alle tidligere meddelelser vises på en ny enhed, hvis du logger ind på den pågældende enhed med den samme iMessage-konto

- og hvis du sletter en besked eller samtale fra en enhed, fjernes de fra andre enheder med samme Apple ID.

Hvis det hele lyder appellerende til dig, så er det her, hvordan du kan aktivere funktionen på din iOS-enhed.

Sådan aktiveres meddelelser i iCloud i iOS

Du skal køre iOS 11.4 (eller nyere) til iMessages i iCloud for at være tilgængelig som indstillingsmulighed på en enhed, hvis du ikke har opdateret det, så gør det før du går videre.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone eller iPad
  2. Tryk på dit navn øverst på skærmen Settings * for at få adgang til iCloud Settings
  3. Rul ned for at finde "Meddelelser" og tryk på skiftekontakten ved siden af ​​denne indstilling til ON-positionen

Nu, hvor du har beskeder i iCloud-aktiveret, skal dine meddelelser uploade og sende mellem iCloud-servere og dine forskellige enheder ved hjælp af iMessages.

For at kunne bruge Beskeder i iCloud på iPhone eller iPad skal du have iOS 11.4 eller nyere installeret, og for Mac skal du have MacOS High Sierra 10.13.5 eller nyere installeret. Mac-brugere kan aktivere Beskeder i iCloud med disse instruktioner, og som iOS, hvis den ikke er aktiveret manuelt, er funktionen ikke tændt som standard. Tidligere versioner af begge systemsoftware understøtter ikke funktionen.

Det er stadig at se, men forhåbentlig aktivering af iMessages i iCloud vil også permanent afhjælpe meddelelser, der opstår i orden på iPhone og iPad-enheder, et problem der forekommer tilfældigt for forskellige versioner af iOS.

* Ja, at trykke på dit navn i iOS Settings-appen, er hvordan du får adgang til iCloud-indstillinger i dag.

Har du aktiveret Beskeder i iCloud? Hvad synes du så langt? Lad os vide dine oplevelser med iMessages i iCloud i kommentarerne nedenfor!