Opret en bærbar Mac OS X 10.4, 10.5, 10.6 Installer på et USB-flashdrev

Vil du lave et bærbart USB-flashdrev OS X-installationsprogram fra Mac OS X 10.4 Tiger, 10.5 Leopard eller 10, 6 Snow Leopard? Du kan gøre det! Og nej, vi mener ikke bærbare som i en bærbar computer, men bærbar som i et USB-flashdrev, der kan installere OS X på Mac'er.


Her er artikler om, hvordan du har en fuldt funktionel bærbar Mac OS X-installation, som du kan slå rundt på et USB-volumen, en af ​​disse rettet mod Hackintosh, fik stor opmærksomhed for flere måneder siden, og en der for nylig har toppet Digg diagrammer, der demonstrerer en Snow Leopard USB-installation, der er bygget op fra dit eget.

Begge vil lede dig trin for trin om, hvordan du får Mac OS X til at starte live fra en USB-pendrive til at installere. Med samme procedure kan du endda starte Mac OS X fra en iPod! Det er lidt pænt, men vi anbefaler i stedet USB-flashnøglen.

For bedst mulig ydeevne skal du bruge den betydeligt hurtigere USB 2.0 eller bedre, og vælg derefter hvad du har brug for:

  • Installer Mac OS X Snow Leopard fra en ekstern firewire-harddisk eller et USB-flashdrev
  • Kun OSx86: Start Mac OS X x86 fra en USB Pendrive - dette er til OSx86 (Hackintosh)
  • Oprettelse af Mac-USB-drev OS X-installatører med moderne versioner af OS X

Vi vil snart have vores en tutorial til at gøre dette, der vil blive moderniseret til Tiger og Leopard, hold dig indstillet på det! I mellemtiden kan du følge instruktionerne om at installere Mac OS X Snow Leopard fra en ekstern harddisk, og de er stort set de samme. Du kan ændre dem selv til Tiger, hvis det er nødvendigt, men OS X Snow Leopard er virkelig et godt Mac OS X så måske det er den bedre rute, hvis Mac hardware (eller Hackintosh) understøtter det.