Vis hvilke filer der skal installeres & Hvor filer vil gå i Mac OS X

I næsten alle Installer og pakke apps har du mulighed for at se præcis, hvilke filer der skal installeres, og hvor installationsprogrammet ønsker at placere dem på Mac. Dette er en ofte overset funktion af OS X Installer, og det har du nogensinde spekuleret på, hvad og hvor på jorden, som tilfældige .pkg vil kaste dens indhold, dette vil vise dig præcis det.

Dette er nyttigt for så mange scenarier, fra at vide, hvad en app skal gøre, til fejlfinding, og det virker at kontrollere, hvor og hvad der skal installeres eller opdateres i alle versioner af Mac OS X.

Sådan ser du hvilke filer der er installeret og hvor i Mac OS X

  1. Start et installationsprogram eller .pkg i Mac OS X
  2. Før du installerer noget eller kører gennem opdateringsappen, skal du trykke på Kommando + i eller trække ned i menuen Filer og vælge "Vis filer"
  3. Rul gennem listen (det vil ofte være meget lang), og brug pilene til at udvide mapper, eller brug søgefeltet til at kigge efter bestemte steder

Hvis du er en forsigtig person, er det en fantastisk måde at opdage, hvorfor netop et installationsprogram ønsker administrative rettigheder, men det er også godt, hvis du bare er nysgerrig.

Selvfølgelig er den anden brug for dette at hjælpe med at afinstallere Mac-apps, hvilket er meget nemmere i Lion takket være LaunchPad, men for nogle apps, der kaster tonsvis af indhold omkring din Mac, kan du bruge installationslisten til at spore de efterfølgende stykker .

Nyd dette? Tjek flere Mac tips og tricks.