Få batteritid resterende varsler i OS X Notification Center

Hvis du har en Mac bærbar computer, ved du sikkert nu, at OS X Mountain Lion fjernede den resterende tidsmulighed fra menulinjen batteriindikatoren, og vælger i stedet at vise en iOS-lignende procent tilbage. For mange af os ved at kende den resterende batterilevetid er værdifuld information, og takket være en stor gratis app kan du ikke kun se det nummer igen i menulinjen, men du kan skubbe advarsler om den resterende batterilevetid til Notification Center i OS X .

Advarsler vises stablet oven på hinanden i Meddelelsescenter, og sortering af meddelelserne efter tid gør det mere nyttigt:

  • Download batterietid forbliver gratis fra Github

Du kan konfigurere de grundlæggende indstillinger for apps for at advare dig, uanset hvilket procentniveau du vil have, bare ved at trække ned i menulinjen. Du kan også finde batteritid-tilbage-menuen viser dig nogle andre vigtige batterioplysninger, som den totale opladningskapacitet, den aktuelle batterisikring, strømforbrug og batteritemperaturen.

Uanset om din Mac oplever batterilevetiden med Mountain Lion eller ej, er dette en fantastisk gratis app og værd at downloade, hvis du er på farten, og stole på et MacBooks batteri for at få tingene færdige. Det er også meget mere fuldt udstyret end en nyligt dækket app, der kun viser den resterende tid.