Sådan tilføjes sange til Taijin Karaoke

Taijin Karaoke-systemer giver dig mulighed for at tilføje sange så ofte, du vil, så du aldrig føler dig fast og synger de samme melodier igen og igen. Selvfølgelig vil du måske beholde elskede sange, når du lærer nye sange. Du kan tilføje sange enten ved at abonnere på en månedlig tjeneste eller ved at downloade spor, som du ønsker. Afhængig af alderen på dit karaoke-system kan du muligvis bruge et LAN eller en USB-forbindelse. Du kan også bestille cd'er, der giver dig mulighed for manuelt at udvide dit Taijin Karaoke-systems valg af sange.

Trin 1

Sådan tilføjes sange til Taijin Karaoke

Find det kabel, der fulgte med dit Taijin Karaoke-system. Hvis det ligner et stort telefonstik, har du en LAN-forbindelse. Sørg for, at den er tilsluttet karaoke-maskinen.

Trin 2

Sådan tilføjes sange til Taijin Karaoke

Find LAN-porten på din computer. Igen vil det ligne en overdimensioneret telefonportal. Sæt LAN-kablet i denne portal for at downloade sange fra Internettet til din Taijin Karaoke.

Trin 3

Taijin Karaoke-systemer giver dig mulighed for at tilføje sange så ofte du vil, så du aldrig føler dig fast og synger de samme melodier igen og igen. Selvfølgelig kan du beholde elskede sange, når du lærer nye melodier. Du kan tilføje sange enten ved at abonnere på en månedlig tjeneste eller ved at downloade spor, som du ønsker. Kommer an på ...

Hvis dit kabel har en udvidet, sølvfarvet forbindelse med et USB-symbol på det, skal du slutte det til en af ​​USB-portene på din computer i stedet for LAN-porten. Hver computer eller bærbar computer har mindst to USB-porte. Dette er den samme type kabel, som du ville bruge til at downloade fotos fra et kamera eller uploade sange til en iPod eller MP3-afspiller.

Trin 4

Taijin karaoke sange, Opdater taijin karaoke, Taijin karaoke

Sørg for, at USB-kablet er tilsluttet mellem dit Taijin Karaoke-system og din computer. Din computer genkender den og spørger, hvad du vil gøre. Hvis det giver dig mulighed for at uploade sange, skal du klikke på det. Hvis ikke, skal det tage dig til Taijin-webstedet for at tilføje sange.

Når du kommer til Taijin-webstedet, skal du kigge efter knapperne "Download" eller "Opdater". Klik for at tilføje sange til dit Taijin Karaoke-system. Nogle ældre systemer kan kræve, at du først gemmer musikken på din computer, som du ville med en iPod eller MP3-afspiller, og derefter uploader sangene fra Taijin-webstedet til dit karaoke-system.