Sådan aktiveres den trådløse forbindelse på min HP Pavilion DV6000

HP Pavilion DV6000 er en multimedie-bærbar computer, der er forudindlæst med Windows Vista. DV6000 kan købes med en valgfri intern trådløs adapter, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til trådløse adgangspunkter og bruge internettet. Tænd den interne trådløse adapter på din HP Pavilion DV6000 for at oprette forbindelse til et trådløst adgangspunkt eller en router og begynde at surfe på nettet.

Trin 1

Find plastkontakten og LED-lyset på venstre side af forsiden af ​​Pavilion DV6000. Hvis LED-lyset er blåt, er den trådløse adapter allerede tændt. Hvis lyset er orange, skal du trykke på plastikafbryderen for at tænde den trådløse adapter.

Trin 2

Klik på det cirkulære Windows-logo i nederste venstre hjørne af Windows Vista-skrivebordet, og klik derefter på "Opret forbindelse til". En liste over næsten trådløse adgangspunkter vises. Ved siden af ​​navnet på hvert adgangspunkt er en række grønne bjælker, der indikerer signalstyrken.

Trin 3

Dobbeltklik på navnet på et trådløst adgangspunkt for at oprette forbindelse til det. Hvis netværket kræver, at der indtastes en krypteringsnøgle, vises en prompt. Indtast krypteringsnøglen for at fortsætte.

Åbn en webbrowser, når du har forbindelse til det trådløse adgangspunkt for at begynde at bruge internettet.