Instruktioner til Microsoft Wireless Optical Mouse 3000

Du kan reducere rodet og ledningen på dit skrivebord med en trådløs mus. Microsoft Wireless Optical Mouse 3000 er en mellemstor optisk mus, hvilket betyder, at den bruger en laser til at registrere bevægelse snarere end en trackball. Optiske mus har større præcision end trackball-mus og kan bruges på et større udvalg af overflader. Du behøver ikke installere nogen software for at bruge din mus, fordi det er en plug-and-play-enhed.

Trin 1

Tryk på knappen på bagsiden af ​​musen for at frigøre batteridækslet. Fjern batteridækslet. Indsæt AA-batteriet med den positive ende mod dig. Sæt batteridækslet på igen. Et rødt indikatorlys betyder, at det er tid til at skifte batteri.

Trin 2

Fjern den trådløse modtager fra bunden af ​​musen. Indsæt den i en tilgængelig USB-port på din computer.

Trin 3

Hold musen inden for tre meter fra computeren. Metalhindringer mellem musen og modtageren kan forhindre signalet i at nå computeren. Brug en musemåtte, når du arbejder på en glasoverflade eller en hvilken som helst anden overflade, som musen har svært ved at spore bevægelser på.

Trin 4

Tryk på venstre knap for normalt klik og dobbeltklik og på højre knap for programspecifikke funktioner. Rul rullehjulet for at flytte op og ned i et dokument. Klik på rullehjulet, undertiden benævnt "midterklik" for andre programspecifikke funktioner

Trin 5

Tryk på "Connect" -knappen på siden af ​​modtageren og derefter på "Connect" -knappen i bunden af ​​musen for at gendanne forbindelsen, hvis du oplever forbindelsesproblemer.

Fjern modtageren fra computeren, og klik den tilbage i bunden af ​​musen, når computeren ikke er i brug. Dette slukker for musen og sparer batteriets levetid.