Sådan spiller du PS2-spil ved hjælp af PCSX2

Elementer, du har brug for

  • PCSX2 BIOS-dumperfil

  • Diskbilledsoftware

  • PlayStation 2

  • Flash-drev

  • Tom cd

  • PCSX2 emulator

  • PlayStation 2-spildisk

En emulator er et program, der giver dig mulighed for at spille konsolvideospil på din pc. PCSX2-emulatoren giver dig mulighed for at spille PlayStation 2-spil. For at kunne bruge PCSX2-emulatoren skal du udtrække en PS2 BIOS-fil fra dit lovligt opnåede PS2-system, installere og konfigurere PCSX2-emulatorsoftwaren og derefter indlæse et PlayStation 2-spil fra dit optiske drev. Denne proces kræver, at du ejer et PS2-system samt alle de spil, du vil spille på emulatoren.

Dumping af PlayStation 2 BIOS

Download PCSX2 BIOS-dumperfilen (se Ressourcer). Gem det på dit skrivebord.

Højreklik på filen, og vælg "Uddrag alt". Klik på "Gennemse", og naviger til dit skrivebord. Klik på "Udpak" for at pakke mappen ud.

Åbn dit disc image burn software, og opret en CD med den udpakkede "[orangelupa.co.nr] dumpbios-mass.iso" billedfil på den.

Indsæt et tomt flashdrev med mindst 512 MB plads i USB-porten på din PlayStation 2.

Indsæt disken, der indeholder BIOS-dumperfilen, i din PlayStation 2, og start systemet. Systemet dumper automatisk BIOS-filen og gemmer den på flashdrevet. Vent, indtil "DUMPING NVM complete" vises på skærmen.

Sluk for systemet, og fjern flashdrevet. Sæt flashdrevet i en tilgængelig USB-port på din computer.

Installer PCSX2 emulator

Download hele PCSX2-installationsprogrammet (se Ressourcer). Gem det på dit skrivebord.

Højreklik på filen, og vælg "Uddrag alt". Klik på "Gennemse", og naviger til dit skrivebord. Klik på "Udpak" for at pakke mappen ud.

Dobbeltklik på filmappen for at åbne den. Find filen "pcsx2-r3878.exe" i mappen. Dobbeltklik på filen for at starte installationsprogrammet. PCSX2-installationsguiden begynder.

Klik på rullemenuen "Vælg et sprog", og vælg dit sprog. Lad alle andre indstillinger være på standardværdierne, og klik på "Næste". En dialogboks vises.

Klik på "Opret" for at give PCSX2 tilladelse til at oprette en ny mappe for at gemme emulatorfiler. Installationsprogrammet opretter de nødvendige filmapper.

Klik på "Næste" igen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Brug standardindstilling". Klik derefter på "Gennemse", og naviger til PS2 BIOS-filen, du har gemt på flashdrevet. Klik på "OK;" klik derefter på "Opdater." BIOS-filen vises på listen "Vælg en BIOS-ROM". Fremhæv BIOS-filen.

Klik på "Finish" for at fuldføre installationen af ​​PCSX2.

Spil PS2-spil ved hjælp af emulator

Dobbeltklik på PCSX2-emulatorfilen på skrivebordet for at starte emulatoren.

Åbn dit optiske drev, og indsæt en Sony PlayStation 2-spildisk.

Klik på "File" og vælg "Run CD / DVD" for at indlæse spillet i din PCSX2-emulator.