Mac-opsætninger: iMac + MacBook Pro + Eksterne skærme + iPad + iPhone

Dette er en fantastisk Mac-opsætning: En 24 "iMac tilsluttet en ekstern skærm, sammen med en anden 30" ekstern skærm, der drives af en 15 "MacBook Pro ... og glem ikke de to iPhone og iPad. Absolut en fantastisk arbejdsstation, jeg ville bare være lidt nervøs for at iMac så tæt på kanten af ​​skrivebordet! Alt dette tilhører CS grad studerende Yutaka Tsutano, som havde dette at sige om opsætningen:

Dette er min seneste opsætning optimeret til at gøre min forskning. Jeg bruger hovedsagelig OS X, men jeg kører også Windows til indlejret systemprogrammering og Linux til at køre Simics VM. Alle er virtualiseret inden for VMWare Fusion.

På billedet er der fire skærme, men er faktisk kun to Mac'er på det 72-tommer brede skrivebord. Jeg fandt denne indstilling til at være nyttig, fordi den er bærbar og belastningen kan afbalanceres mellem de to. Der er flere andre computere i mit værelse til server og simulation formål.

Alle computere er synkroniseret ved hjælp af Unison, og styres af et enkelt sæt tastatur og mus ved hjælp af Synergy. Jeg ændrede kildekode for Synergy, så den understøtter Magic Mouse perfekt (den oprindelige version bruger nogle afskrevne API'er, som ikke understøtter pixelbaseret scrolling).

[via Flickr]