3 enkle iPhone Tips, der gør dig smartere

Din iPhone er en smartphone, og hvis den ikke gør dig smartere, så bruger du bare ikke de medfølgende funktioner til det fulde potentiale. Her er tre super enkle tips, som gør din iPhone til at gøre dig smartere. Disse vil være perfekte til pædagoger, elever, elever, eller virkelig, næsten alle - medmindre du er en menneskelig ordbog og encyklopædi, det vil sige. Der er ingen grund til at downloade nye apps eller gøre noget, der ikke er inkluderet i lager iOS.

1: Lær betydningen af ​​ord og få definitioner med det samme

Hvor mange gange har du læst noget og løb ind i et ord, du bare ikke forstår meningen med? Det sker for os alle, men nu da iOS har en indbygget ordbog, er alt hvad du skal gøre, bruge det til hurtigt at finde ud af definitionen og betydningen. Gør dette ved at trykke på det ord, du ikke ved, og vælg derefter "Definer" fra pop op-menuen for at indkalde ordbogene lige oven på det, du gør i øjeblikket. Når du er færdig, tryk på "Udført", og du vil være tilbage til, hvad du læste oprindeligt.

2: Lyt til & Lær Ord Udtalelser

Ligesom vi alle har fundet ord, vi ikke kender betydningen af, vi også støder på ord, vi bare ikke ved, hvordan man udtaler. Selv når vi ved hvad de betyder, bliver de nogle gange ikke ofte hørt nok, hvis de nogensinde skal vide, hvordan ordene rent faktisk lyder, når de taler. Ikke bekymre dig, fordi iOS ved, hvordan man siger ord, og tekst-til-tale-funktionen i iOS er smart nok til at udtale det store flertal af ord, der vises i ordbøger ordentligt (selvom du helt sikkert ikke altid kan sige det samme for folks navne eller fremmedsprog). For at få en ordudtale, tryk og hold den inde i iOS, og vælg derefter "Tal" for at høre det tales.

3: Spørg Siri de hårde spørgsmål

Hvis du har et hårdt spørgsmål eller bare en helt tilfældig tanke og gerne vil svare på det, så spørg Siri! Fordi Siri understøttes af den beregningsmæssige videnmotor Wolfram Alpha, vil du kunne få oplysninger om mange emner og svarene på mange spørgsmål blot ved at spørge. Bare still din forespørgsel til Siri som et spørgsmål, som "Hvad er befolkningen i Anaheim, Californien?" Eller "Hvor mange minutter er i syv og et halvt år?", Og du får hurtigt svar.

Forresten kan Siri også få definitioner for dig, men hvis du ikke ved hvordan man udtaler ordet til at spørge, så vil det sandsynligvis ikke være til stor hjælp.

Vi har fokuseret på iPhone, fordi de fleste mennesker har tendens til at have en med dem hele tiden, men disse tips er iOS bred i dag, så de vil arbejde på en iPad eller iPod touch også.

Har du fået andre tips til at blive smartere ved hjælp af din iPhone? Lad os vide!